Další články

Chelsea hlásí první letní posilu, z Fulhamu přijde Adarabioyo

Vedení Chelsea dnes dopoledne představilo první posilu pro ligový ročník 2024/2025 a nejedná se o žádné velké jméno. Hráčem Blues se oficiálně stal Tosin Adarabioyo.

Premier League i nadále se systémem VAR. Kluby hlasovaly pro jeho zachování

Kluby anglické Premier League si odsouhlasily pokračování systému videorozhodčích. S návrhem na zrušení VAR v elitní soutěži přišel v květnu Wolverhampton, jenž dnes podle BBC hlasoval pro konec videotechnologie jako jediný z 20 klubů. Pro zrušení VAR bylo potřeba 14 z 20 hlasů.

Martínez chce na olympiádu. Jestli mě Aston Villa nepustí, budu proti ní bojovat, vzkázal

Evropa a Jižní Amerika se postupně připravují na očekávaná kontinentální mistrovství, celý svět pak bude moci sledovat během léta ještě olympijský turnaj v Paříži. A za každou cenu se míní pod pěti kruhy představit také Emiliano Martínez. Argentinský brankář v rozhovoru pro televizní stanici TyC Sports uvedl, že pokud to bude nutné, půjde do sporu s Aston Villou.

De Bruyne nevylučuje působení v Saúdské Arábii. Bavíme se o neskutečných sumách, říká

Kevin De Bruyne koncem tohoto měsíce oslaví 33. narozeniny a po evropském šampionátu začne řešit další budoucnost. Kreativní belgický záložník září v dresu Manchesteru City, v anglickém klubu má kontrakt na poslední sezonu a pro závěrečné roky kariéry nevylučuje ani angažmá v Saúdské Arábii.

Paquetá má další problém, hrozí mu doživotní zákaz činnosti

Lucas Paquetá loni a předloni opakovaně porušil pravidla a podle posledních zpráv mu hrozí dokonce doživotní zákaz činnosti. Záložník West Hamu si v období od listopadu 2022 do srpna 2023 úmyslně nechal udělit čtyři žluté karty.

Chelsea představila nového manažera: Maresca podepsal smlouvu na pět let

Enzo Maresca se stal novým manažerem Chelsea, kde nahradil Mauricia Pochettina. Čtyřiačtyřicetiletý italský kouč, jenž se v uplynulé sezoně vrátil do nejvyšší anglické soutěže s Leicesterem City, podepsal na Stamford Bridge smlouvu do roku 2029.

Chelsea by se měl ujmout dosavadní kouč Leicesteru Maresca

Novým trenérem Chelsea by se měl stát Enzo Maresca, který v uplynulé sezoně dovedl Leicester k návratu do Premier League. Italský kouč podle britských médií s klubem podepíše pětiletou smlouvu s opcí na další rok.

Burnley jmenovalo Bellamyho, manažera ale hledá dál. Přijde Lampard?

Vincent Kompany opustil Burnley, stal se novým trenérem Bayernu Mnichov a anglický klub si rychle obstaral náhradu. Do pozice hlavního kouče se posune dosavadní asistent Craig Bellamy, nemuselo by se ovšem jednat o dlouhodobou variantu, ve hře jsou přitom hned dvě známá jména.

Anglické odbory kvůli nabitému kalendáři pohrozily FIFA stávkou

Unie zastupující fotbalisty anglické ligy (PFA) pohrozila světové federaci FIFA stávkou hráčů. Důvodem je neustále se navyšující počet zápasů v sezoně. V rozhovoru pro BBC to uvedl předseda PFA Maheta Molango.

Ipswich i nadále povede McKenna. Strůjce úspěchu prodloužil smlouvu

Kieran McKenna po 22 letech dovedl Ipswich Town do Premier League a nyní potvrdil, že The Tractor Boys povede i mezi anglickou elitou. Osmatřicetiletý manažer, který byl spojován s Chelsea nebo Brightonem, podepsal novou smlouvu do roku 2028.

Werner zůstane v Tottenhamu, RB Lipsko souhlasilo s dalším hostováním

Tottenham se bude i v nadcházející sezoně spoléhat na Tima Wernera, jenž si prodlouží hostování z RB Lipsko. Součástí dohody je rovněž opce ve výši 15 milionů eur.

Nový manažer Chelsea? Favoritem je Maresca z Leicesteru

Chelsea má podle britských médií favorita na volnou pozici hlavního trenéra. Je jím Enzo Maresca (44), který dříve působil v Manchesteru City jako asistent Pepa Guardioly. Italský kouč se po vzoru Mikela Artety pokusil osamostatnit.

Martial po devíti letech opustí Manchester United. Odcházím, abych přijal nové výzvy, rozloučil se

Manchester United podle očekávání neprodlouží končící smlouvu s Anthonym Martialem, který na Old Trafford působí od roku 2015. Kam povedou další kroky osmadvacetiletého útočníka, jehož během kariéry opakovaně trápí zdravotní problémy, není známo.

Emery znovu prodloužil smlouvu, Aston Ville se zavázal do roku 2029

Aston Villa po měsíci opětovně prodloužila smlouvu s Unaiem Emerym, který poprvé v historii dovedl birminghamský klub do Ligy mistrů. Španělský manažer, jenž měl od dubna platný kontrakt do roku 2027, se dohodl na nové pětileté smlouvě s navýšením platu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele