Další články

Ve fotbale nikdy nevíte, ale jsem připravený zůstat ve Spartě. Cílem je nominace na Euro, hlásí Birmančević

Křídelník Sparty Veljko Birmančević zažil další velký den. Nejprve ho realizační tým srbské reprezentace informoval, že je v širší nominaci na evropský šampionát v Německu. Šestadvacetiletý fotbalista se pak stal klíčovou postavou pohárového finále v Plzni. Svým důrazem se podílel na prvním vlastním gólu Viktorie, v první minutě nastavení pak v přesilovce rozhodl o výhře 2:1. Novinářům řekl, že zisk double nebude slavit tak divoce jako spoluhráči.

Birmančevič svou produktivitou táhne Spartu, jak dlouho ho Letenští udrží?

Hlavní postava sparťanského tažení za titulem? V uplynulých týdnech beze sporu Veljko Birmančevič. V posledních devíti ligových zápasech nastřílel devět branek, ke kterým přidal dvě gólové nahrávky a pomohl Letenským k 23 bodům.

V dubnu vládli lize sparťané, v anketě uspěli Birmančevič s Priskem

Nejlepším hráčem měsíce v lize se poprvé stal srbský záložník Sparty Veljko Birmančevič. I mezi trenéry v dubnu zvítězil zástupce lídrů tabulky a obhájců titulu, potřetí v sezoně uspěl dánský kouč Pražanů Brian Priske.

Birmančević zůstane sparťanem, Letenští změnili jeho hostování v přestup

Veljko Birmančević nemohl v den svých 26. narozenin nadělit fanouškům lepší dárek. Srbský křídelník už je totiž stoprocentním sparťanem, úřadující ligový mistr totiž proměnil jeho hostování z francouzského Toulouse v trvalý přestup.

Birmančevič doufá, že proti Galatasarayi naváže na výkon z Karviné

Křídelník Sparty Veljko Birmančevič doufá, že ve čtvrtečním úvodním zápase 2. kola Evropské ligy na hřišti Galatasaraye naváže na sobotní výkon z Karviné, kde se dvěma asistencemi podílel na výhře 3:0. Především mu ale jde o dobrý výsledek. Z bouřlivé atmosféry na Rams Parku nemá strach, řekl na tiskové konferenci.

Hattrick v Evropské lize, Birmančević navázal na Krejčího a Chytila

Sparťan Veljko Birmančević se stal nejlepším hráčem závěrečného kola skupinové fáze Evropské ligy. Srbský křídelník navázal v hlasování fanoušků na spoluhráče Ladislava Krejčího, který uspěl v úvodu soutěže, i na triumf slávisty Mojmíra Chytila z druhého kola.

Birmančevič si myslí, že může být ještě lepší, Priskemu vděčí za šanci

Srbského křídelníka Veljka Birmančeviče těší, že v dresu Sparty pravidelně nastupuje a od trenéra Briana Priskeho dostává šanci oproti minulé sezoně v Toulouse, kde plnil především roli náhradníka. Věří ale, že může hrát ještě lépe a že se brzy dostane na svou maximální úroveň. Řekl to na tiskové konferenci po ligové výhře 5:0 nad Slováckem, na níž se podílel dvěma góly a přihrávkou.

Přestupy, které zpestří ligu: Trmal, tři útočníci i nenápadná náhrada za Juráska

Už v sobotu to opět vypukne. FORTUNA:LIGA se vrací. A s ní i nové tváře v českých klubech. Ne všechny posily ale čeká na české scéně premiéra. Jde například o brankáře Matouše Trmala (24).

Sparta přivedla vítěze Coupe de France, Birmančevič bude z Toulouse hostovat

Druhou letní posilou pražské Sparty se stal Veljko Birmančevič, který má na kontě tři starty za srbskou reprezentaci. Český ligový mistr získal pětadvacetiletého ofenzivního záložníka na roční hostování z francouzského Toulouse, součástí dohody je i následná opce. Letenští o tom informovali na svých internetových stránkách.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele