Další články

Drchal se vrací do Prahy, Jablonec mění za Bohemians

Útočník Václav Drchal se stal první letní posilou Bohemians 1905. Čtyřiadvacetiletý hráč přestoupil z Jablonce a v Ďolíčku podepsal víceletou smlouvu. Pražané o tom informovali na webu.

Dali jsme na zkušenosti, zdůvodňuje Zavřel volbu Saňáka před Hyským

V Pardubicích za sebou mají sezonu plnou zvratů. Východočeši od jejího startu bojovali ve spodních patrech tabulky, a když už se zdálo, že jsou na cestě vzhůru, přišla krize.

Necid si vyzkouší druhou ligu, zkušený útočník odešel z Bohemians do Žižkova

Bývalý český reprezentant Tomáš Necid odchází z Bohemians Praha 1905 jako volný hráč do druholigové Viktorie Žižkov. V Ďolíčku strávil čtyřiatřicetiletý útočník čtyři sezony, kvůli vleklým zdravotním problémům však v sestavě často chyběl. Oba kluby informovaly o přestupu na svých webech.

Kosovské posily pro pražská "S": Slavia soupeří o střelce s Rangers, Sparta dotahuje transfer

Rumunský server Sport.ro má jasno. Pražská "S" se zakoukala do Kosovanů z Rapidu Bukurešť a zatímco Slavia tančí se skotskými Rangers okolo útočníka Albiona Rrahmaniho (23), Sparta měla dokončit transfer Ermala Krasniqiho (25). Úřadující mistr za vytáhlého křídelníka podle informacích tamních médií zaplatil částku lehce přesahující dva miliony eur (49,27 milionů korun). Informace potvrdila rumunská redakce Livesport Zpráv i hráčův agent.

Odvolací senát vyhověl Peltovi, kauza s dotacemi se bude muset znovu řešit

Vinu bývalého šéfa českého fotbalu Miroslava Pelty a někdejší náměstkyně ministerstva školství Simony Kratochvílové bude muset znovu zkoumat soud. Odvolací senát dnes vyhověl odvolání dvojice a vrátil případ zmanipulování sportovních dotací k dalšímu, už třetímu projednání. Zároveň pravomocně potvrdil osvobození ostatních obžalovaných včetně České unie sportu, jejího předsedy Miroslava Jansty i Fotbalové asociace ČR.

Priskeho odchod začíná být reálný, Feyenoord má Spartě vysázet přes 100 milionů korun

Odchod Briana Priskeho ze Sparty do Feyenoordu je zase o krok blíž. Nizozemská média oznámila, že klub je dohodnutý s dánským trenérem na podmínkách a chystá nabídku pro český klub. Navíc už padají i částky, za něž by se měl dvojnásobný vítěz FORTUNA:LIGY přesunout do Rotterdamu.

Dweh a Souaré pokračují v Plzni, Viktoria dojednala trvalé přestupy

Napilno má tento týden vedení Plzně a během krátké doby ohlásilo hned tři posily. Ze Zlína přišel mladý záložník Tom Slončík, v trvalé přestupy vedle toho byla změněna hostování dvojice Sampson Dweh, Cheick Souaré.

Gregovský a Vepřek budou v Olomouci asistenty nového trenéra Janotky

Realizační tým nového trenéra Olomouce Tomáše Janotky se postupně rozrůstá, jeho asistenty budou Ivo Gregovský a Michal Vepřek. Klub je představil na svém webu.

Tým se stále teprve buduje, potřebujeme posílit prakticky ve všech řadách, hlásil Mikloško

Čtvrté místo v nejvyšší soutěži, povedený útok na Evropu a třetí nejvyšší domácí návštěvnost. Ostravská chlouba Baník se dere mezi českou elitu, ale na nejlepší trio to pořád nestačí. A to ani finančním rozpočtem. Přiznává to sportovní ředitel klubu Luděk Mikloško.

České Budějovice se ohradily proti kritice asistenta Kladrubského. Dynamo zvažuje jeho propuštění

Českobudějovický klub se v prohlášení na webu ohradil proti slovům asistenta trenéra Jiřího Kladrubského, podle něhož vedení dluží hráčům výplaty. Osmatřicetiletý bývalý obránce to řekl po nedělní remíze 1:1 v baráži na hřišti Táborska, po které se Dynamo udrželo v nejvyšší soutěži.

Mládežnický reprezentant Slončík přestoupil ze Zlína do Plzně

První letní posilou Plzně je záložník Tom Slončík. Devatenáctiletý mládežnický reprezentant přestoupil ze Zlína a na západě Čech podepsal čtyřletou smlouvu. Viktoria o tom informovala na webu.

Nevím, zda budu pokračovat, řekl karvinský trenér Bielan po záchraně v lize

Asistent trenéra Marek Bielan dovedl fotbalisty Karviné k záchraně v první lize, přesto neví, zda u týmu bude i v příští sezoně. Řekl to na tiskové konferenci po dnešní domácí odvetě baráže proti Vyškovu, kterou Slezané vyhráli stejně jako úvodní duel na půdě soupeře 1:0.

Ptám se majitele, co s klubem bude, řekl po baráži Kladrubský

Asistent trenéra Českých Budějovic Jiří Kladrubský ani poté, co Dynamo v baráži proti Táborsku zachránilo první ligu, nedokázal říci, co s klubem bude. Po remíze 1:1 v dnešní odvetě na tiskové konferenci připustil, že vedení dluží hráčům výplaty.

Křídla, krajní obránci, brankáři i stopeři. Pardubice shánějí spoustu posil

Pardubické vedení čeká perné léto. Krok výše čeká talentované fotbalisty pražských S, kteří na východě Čech hostovali a rušno je i kolem kmenových hráčů 12. týmu uplynulé prvoligové sezony.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele