Premier League - preview 37. kola: Aston Villa - Liverpool

11.05., 08:35, aktualizováno 13.05., 08:05
Previews
Leon Bailey (© AFP)

Liverpool je venku z boje o titul a v pondělní dohrávce bude mít větší motivaci Aston Villa. Birminghamský klub ve čtvrtek ukončil putování Konferenční ligou, dnes si může zajistit účast v dalším ročníku Ligy mistrů.

Aston Villa - Liverpool FC

pondělí 21:00

V předposledním kole Premier League se v pondělí večer střetne třetí se čtvrtým týmem, když se ve Villa Parku utkají Aston Villa a Liverpool. Reds však mají na Villans nedostižný náskok jedenácti bodů.

Předchozí úspěchy Unaie Emeryho v evropských pohárech nyní zůstaly stranou, jelikož snažení Aston Villy o finále Evropské ligy nedopadlo. Lions vypadli s řeckým gigantem Olympiakosem, který se do finále probojoval úžasným vítězstvím 4:2 v prvním zápase ve West Midlands. Pokud se obráncům Villy ještě nezdály noční můry o hattrickovém hrdinovi Ayoubu El Kaabim, útočník Olympiakosu se postaral o to, aby "Lvy" ještě chvíli strašil jelikož v odvetě přidal další dva góly, čímž zajistil, že se řecký gigant 29. května utkají s Fiorentinou o vítězství v Konferenční lize.

Sobotní úspěch Tottenhamu nad Burnley připravil Villu o možnost zpečetit čtvrtou příčku, aniž by kopla do míče, ale i přesto má na Spurs čtyřbodový náskok a pokud v pondělí uspěje, zajistí si jistotu Ligy mistrů v příští sezoně. Domácí však po historické patnáctizápasové vítězné sérii na domácím hřišti ztratili ve Villa Parku náboj a před vlastními fanoušky zvítězili pouze ve třech z posledních osmi klání Premier League.

Jürgen Klopp naznačil, že jeho protějšek měl dostat více času, aby mohl předvést své umění v Arsenalu, jehož severolondýnský rival Tottenham se minulý víkend na Anfieldu stal obětí čtyřgólového přídělu od rozvášněných Reds. Liverpool, který se vymanil ze ztrát s Evertonem a West Hamem United, udeřil zásluhou Mohameda Salaha, Andrewa Robertsona, Harveyho Elliotta a Codyho Gakpa, načež Richarlison a Son Heung-min vykřesali naději. K bodovému zisku to ale Spurs nedotáhli. Zatímco Reds oplakávají své sny o prvenství v Premier League v Kloppově poslední sezoně, mohou alespoň prodloužit velkolepou květnovou sérii neporazitelnosti v Němcově vůbec posledním venkovním zápase. Od roku 2018, kdy podlehli Chelsea 0:1, v aktuálním měsíci neprohráli v 18 zápasech Premier League.

Úvodní vzájemné střetnutí v letošní sezoně ovládl Liverpool pohodlně 3:0, když se na začátku září trefili na Anfield Road Dominik Szoboszlai, Mohamed Salah a vlastní gól si dal Matty Cash. Zopakování ohromujícího vítězství 7:2 pro Aston Villu z roku 2020 by Kloppovu rozlučku ještě více utlumilo, ale Villans od té doby prohráli šest a remizovali jedno z posledních sedmi klání proti pondělním hostům, kteří mají na kontě 16 hostujících výher v Premier League proti Ville v řadě, což je více než kterýkoli jiný soupeř.

Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martínez - Cash, Torres, Lenglet, Digne - Diaby, Luiz, McGinn, Bailey - Duran, Watkins.

Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Quansah, van Dijk, Robertson - Elliott, Endo, Mac Allister - Salah, Gakpo, Díaz.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.94 - 4.66 - 1.78

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Manchester United - Arsenal FC

neděle 17:30

V neděli je na programu jen jediné utkání anglické nejvyšší soutěže, a to šlágr kola mezi Manchesterem United a londýnským Arsenalem. Red devils se v posledních týdnech trápí a pomalu se jim vzdaluje účast v evropských pohárech, naopak Gunners bojují ještě dvě kola před koncem o ligový titul s Manchesterem City.

Éra trenéra Erika ten Haga na lavičce Manchesteru United se pomalu, zdá se, chýlí ke svému konci. To si alespoň přejí mnozí příznivci týmu, který naposledy slavil zisk ligové trofeje ještě pod vedením slavného sira Alexe Fergusona v roce 2013. Od té doby už uteklo dlouhých 11 let a nevypadá to, že by mělo jejich dlouhé čekání v blízké době skončit. V letošní sezóně zbývá odehrát už jen dvě kola a Red Devils ztrácí na první místo propastných 31 bodů.

Svěřenci Erika ten Haga mají dokonce v celkovém součtu negativní rozdíl skóre, 52:55. Nové vedení týmu tak má spoustu důvodů k tomu, aby nizozemského stratéga z jeho pozice odvolalo, nicméně britský miliardář Jim Rattcliffe má zřejmě jiné plány a veřejně ten Haga několikrát podpořil.

Po posledním výsledku Manchesteru United si ale i ambiciózní spolumajitel musí pohrávat s myšlenkou, že by přeci jen mohlo v létě dojít ke změně na trenérském postu. Úterní utkání v Selhurst Parku totiž skončilo překvapivou výhrou domácího mužstva, které navíc na hřišti zcela dominovalo. V první půli poslal Eagles do vedení mladičký Olise a ve 40. minutě zvýšil náskok Mateta. Po změně stran se pak ještě prosadil Mitchell a na konečných 4:0 usměrnil skóre svým druhým gólem v utkání Michael Olise.

V naprosto rozdílném rozpoložení přijíždí na Old Trafford londýnský Arsenal. Gunners vyhráli poslední čtyři soutěžní utkání s velkým přehledem a po vyřazení z Ligy mistrů si užívají vítězné vlny. Právě čtvrtfinálové utkání proti Bayernu Mnichov bylo posledním, ve kterém svěřenci Mikela Artety prohrávali.

Chuť si spravili na Molineux Stadium, kde bez větších problémů porazili nevyzpytatelný Wolverhampton Wanderers, následně v londýnském derby přehráli Chelsea a zvítězili vysoko 5:0. Podobný průběh měl i začátek North London derby proti Tottenhamu Hotspur. Nad odvěkým rivalem totiž Gunners už v první půli vedli o tři branky, po změně stran sice Spurs dvěma góly utkání zdramatizovali, ale Arsenal si své vedení dokázal uhlídat. Minulý týden pak na vlastním stadionu porazili i ve formě hrající Bournemouth a vytvořili si pětibodový náskok na třetí Liverpool.

Londýňané však v této sezóně cílí na vyší metu, obhájit loňské druhé místo totiž nestačí. V boji o titul opět měří síly s Manchesterem City, který se dvě kola před koncem pyšní náskokem dvou bodů. Gunners tak musí v neděli bezpodmíněčně vyhrát, chtějí-li tým Pepa Guardioly v konečné tabulce předškočit.

Erik ten Hag se bude muset v utkání obejít bez čerstvě zraněného Masona Mounta, mimo hru je i mladičký Kambwala. Největší potíže však bude mít nizozemský trenér se skládáním defensivy, kvůli zranění si nezahraje hned pětice obránců.

V o poznání lepším stavu je hostující kádr, trenér Arteta pravděpodobně nebude moct využít japonského obránce Takehira Tomiyasua, naopak po dlouhém zranění kolena by se mohl v dresu objevit Jurrien Timber.

Manchester United - pravděpodobná sestava:
Onana; Dalot, Casemiro, Evans, Wan-Bissaka; McTominay, Mainoo; Garnacho, Fernandes, Rashford; Hojlund

Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Raya; White, Saliba, Gabriel, Tomiyasu; Odegaard, Partey, Rice; Saka, Havertz, Trossard

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.68 - 6.48 - 1.29

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Fulham FC - Manchester City

sobota 13:30

Program 37. kola anglické nejvyšší soutěže otevře duel mezi londýnským Fulhamem a Manchesterem City. Cottagers se nachází dvě kola před koncem sezóny v poklidném středu tabulky, naopak hosté budou do posledních minut bojovat o další ligový titul.

Svěřenci portugalského kouče Marca Silvy mají za sebou sezónu jako na horské dráze. Po úspěšném závěru loňského kalendářního roku přišla nepříliš povedená pasáž v lednu a únoru, kdy vyhráli jediné z osmi soutěžních utkání a propadli se tabulkou až na 15. příčku.

Podobnou nekonzistentnost výkonů zažívají jejich fanoušci i na samém konci sezóny. V posledních dvou měsících dokázal Fulham bodovat jen s londýnskými týmy a s beznadějně posledním Sheffieldem, na Brammall Lane přitom Cottagers ještě pět minut před koncem prohrávali o dvě branky. Londýnskému celku patří po 36 kolech třináctá pozice a na posun do první poloviny tabulky to vzhledem k losu příliš nevypadá.

Jejich sobotními soupeři totiž budou obhájci titulu z Manchesteru City, se kterými naposledy Fulham bodoval před 13 lety. Od té doby táhnou Citizens patnáctizápasovou sérii výher a nic nenasvědčuje tomu, že by měla v sobotu na Craven Cottage skončit.

Svěřenci Pepa Guardioly totiž v lize neprohráli od začátku prosince, kdy si vylámali zuby na Aston Ville, a zároveň musejí nutně zvítězit, chtějí-li opět pozvednout nad své hlavy ligovou trofej.

Vzhledem k tomu, že se Citizens nepodaří obhájit titul v Lize mistrů, stopku jim totiž vystavil ve čtvrtfinále Real Madrid, mohou se soustředit už jen na ligovou soutěž, a tak španělský stratég Guardiola vyšle na hřiště nejsilnější jedenáctku.

O jejich síle se ostatně v posledních týdnech přesvědčili například v Brightonu, na Amex Stadium bylo prakticky rozhodnuto po půlhodině hry, kdy Manchester City vedl 3:0 a v druhé půli ještě přidal pojistku Álvarez. Následně přišla povinná výhra nad trápícím se Nottinghamem a minulý týden si bez větších problémů Citizens poradili i s Wolverhamptonem Wanderers. V utkání se předvedl zejména norský ostrostřelec Erling Haaland, který čtyřmi brankami rozhodl o výhře 5:1 a vytvořil si pohodlný náskok v tabulce střelců před druhým Colem Palmerem z Chelsea.

Do sobotního utkání nastoupí oba týmy ve své nejsilnější sestavě, domácí trenér Silva bude postrádat maximálně anglického záložníka Harrisona Reeda, jeho protějšek se může těšit z toho, že má kádr kompletně zdravý.

Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Castagne, Diop, Ream, Robinson - Palhinha, Reed - Iwobi, Pereira, Willian - Muniz.

Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Akanji, Ake, Gvardiol - Rodri, Kovačič - Bernardo, De Bruyne, Foden - Haaland.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 11.10 - 6.97 - 1.25

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Newcastle United - Brighton & Hove Albion

sobota 16:00

Zatímco pro Brighton je kvalifikace do evropských pohárů už jen v rovině teorie, v případě Newcastlu jde o velmi aktuální téma. Magpies jsou totiž v tabulce šestí, reálně je pro ně ovšem možné páté až osmé místo.

Na páté Spurs ztrácí tři kola před koncem čtyři body, vzhledem k zápasu Tottenhamu proti Manchesteru City se ovšem jejich šance zvyšuje. Dvoubodový náskok pak mají před dvojicí Chelsea a Manchesteru United, právě s Rudými ďábly je navíc ještě čeká vzájemný střet. Straky doufají, že si do závěrečných bojů přenesou nedávnou formu. Vyhrály totiž čtyři z posledních pěti utkání, Fulham, Tottenham, Sheffield a Burnley porazili s celkovým skóre 14:2. Naposledy na hřišti Clarets skórovali třikrát už v první půli zásluhou Wilsona, Longstaffa a Guimaraese, po pauze navýšil skóre Isak a v závěru korigoval O’Shea.

Seagulls minulý víkend ukončili sérii šesti po sobě jdoucích zápasů bez výhry, během které vstřelili dva góly a vytěžili dvě remízy. Naposledy proti Aston Ville šlo dlouho o bezbrankové utkání, až v sedmaosmdesáté minutě Joao Pedro dorazil neproměněnou penaltu a rozhodl o vítězství Racků.

Start zmíněného Pedra je nicméně v ohrožení, za postranní čarou by tak doplnil Lallanu, Milnera, van Heckeho a další dlouhodobě indisponované. Do hry se naopak může vrátit Lamptey. Newcastlu se do tréninku vrátil Trippier, což se hodí při četných defenzivních absencích. Do hry totiž nezasáhnou Lascelles, Botman, Targett, Miley ani Willock.

Muži z jihu Anglie zvládli úvodní vzájemný střet na Amex Stadium, kde hattrickem zazářil mladičký a nyní rovněž zraněný Evan Ferguson. Na konečných 3:1 snížil v samotném závěru Wilson. Brighton tak poprvé po dvou a půl letech našel na Straky recept.

Utkání v St. James‘ Parku začne spolu s celou řadou dalších se sobotní šestnáctou hodinou, jako hlavní sudí na něj bude dozorovat Darren England.

Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Livramento, Krafth, Burn, Hall - Murphy, Longstaff, Guimaraes, Gordon - Wilson, Isak

Brighton - pravděpodobná sestava:
Verbruggen - Veltman, Webster, Dunk, Igor - Groß, Gilmour - Buonanotte, Pedro, Adingra - Welbeck

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.60 - 4.85 - 5.06

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Crystal Palace

sobota 16:00

V sobotu se v rámci 37. kola anglické Premier League utká na Molineux Stadium domácí Wolverhampton Wanderers s Crystal Palace. Oba týmy zakončí sezónu v poklidném středu tabulky, Wolves by se ale chtěli vyšvihnout do elitní desítky.

Svěřenci Garyho O'Neila nezažívají zrovna nejpovedenější část sezóny. Z posledních devíti soutěžních utkání vyhráli jediné, a to minulý týden v domácím střetnutí s trápícím se Lutonem. Přišli tak o šanci zahrát si evropské poháry. I přesto mohou jejich fanoušci považovat uplynulou sezónu za úspěšnou. Loni v srpnu byli totiž považováni za možné kandidáty na sestup, tým navíc opustila řada klíčových hráčů a týden před prvním kolem se z klubu rozhodl odejít také trenér Julien Lopetegui.

Pod vedením anglického stratéga ovšem Wolves začali hrát atraktivní útočný fotbal, ve žluto-černých dresech zářila zejména trojice Pedro Neto, Hwang Hee Chan, Matheus Cunha. Kdyby Wolves v této sezóně tolik netrápila zranění, nikdo by se nemohl postupu týmu z West Midlands do pohárové Evropy divit.

Realita je ale jiná, o čemž se přesvědčili také v Crystal Palace. Londýnský celek na jaře opustil velezlušený trenér Roy Hodgson a jeho nástupce Oliver Glasner zpočátku nedokázal sílu Crystal Palace využít. V posledních týdnech se však Eagles nadmíru daří, po překvapivé výhře na Anfieldu proti Liverpoolu totiž uměli porazit silný West Ham a Newcastle, minulý týden pak na svém stadionu přehráli Manchester United a vyhráli vysoko 4:0.

V sobotu bude domácím chybět jen stoper Dawson, hosté přijedou bez zraněného brankáře Johnstonea či záložníka Lermy.

Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - S. Bueno, Toti, Kilman - Semedo, Doyle, Gomes, M. Lemina, Ait-Nouri - Hwang, Cunha.

Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Henderson - Clyne, Richards, Andersen - Munoz, Hughes, Wharton, Mitchell - Olise, Mateta, Eze.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.26 - 3.66 - 2.23

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

West Ham United - Luton Town

sobota 16:00

Zatímco West Ham už de facto přišel o naděje na evropské poháry a zbylé dva zápasy pod vedením Davida Moyese tak může odehrát bez tlaku. Naopak Lutonu jde o hodně, se tříbodovou ztrátou na Nottingham je stále ve hře o záchranu.

Ani jeden z týmů se nicméně nenachází v ideálním rozpoložení. Kladiváři už šestkrát po sobě nedokázali zvítězit, během této série vypadli z Evropské ligy a přišli o šance na pohárovou kvalifikaci pro příští sezonu. Naposledy navíc schytali krutý debakl ve výši 5:0 na Stamford Bridge, na němž se dvěma zásahy podílel i Nicolas Jackson. I vinou toho se po čtyř a půl letech chýlí Moyesovo angažmá ke konci.

Šance Lutonu na záchranu by byly podstatně větší, kdyby začátkem února nevypadl ze své předchozí formy. Ze šestnácti zápasů od té doby vyhrál jediný, k tomu si připsal pár remíz. Jedna z nich se zrodila naposledy s Evertonem, kde skóre otevřel z penalty Calvert-Lewin, za domácí následně srovnával Adebayo. Zajímavým faktem z tohoto utkání je, že ze dvaadvaceti hráčů v základních sestavách bylo hned sedmnáct anglické národnosti.

V soutěžním zápase na sebe tyto dva celky v září narazily poprvé po třiceti letech, dramatické utkání skončilo porážkou domácího Lutonu, který na svém stadionu poprvé nastoupil v rámci Premier League. Po Bowenově trefě ve druhé půli navyšoval Zouma, Andersen sice dal Hatters naději, porážku ovšem neodvrátil.

Domácí budou nadále postrádat zraněné stopery Aguerda s Mavropanosem stejně jako středopolaře Phillipse. Hostům se může vrátit Ogbenne, mimo hru naopak zůstávají Potts s Andersenem.

West Ham United - pravděpodobná sestava:
Areola - Coufal, Zouma, Ogbonna, Emerson - Ward-Prowse, Álvarez - Bowen, Paquetá, Kudus - Antonio

Luton Town - pravděpodobná sestava:
Kaminski - Burke, Mengi, Osho - Onyedinma, Lokonga, Barkley, Doughty - Chong, Morris - Adebayo

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.88 - 4.35 - 3.74

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Burnley FC

sobota 16:00

Tottenham ani Burnley se před vzájemným zápasem nenacházejí v dobré formě a minimálně jeden z nich definitivně přijde o naději na svůj cíl. V případě Spurs jde o Ligu mistrů, u Clarets je to něco ještě zásadnějšího, tedy záchrana.

Ještě před měsícem byli Kohouti na stejném bodovém zisku jako čtvrtá Aston Villa se zápasem k dobru, nyní však, ačkoliv stále mají o utkání méně, ztrácí už sedm bodů. Na vině jsou čtyři po sobě jdoucí nezdary při těžkém losu, nestačili totiž na Newcastle, Arsenal, Chelsea a naposledy ani Liverpool. Na Anfieldu už v první půli poslali domácí do vedení Salah s Robertsonem, po pauze navyšovali Gakpo a Elliott. Spurs ještě vykřesali naději pro závěrečnou čtvrthodinu, góly Richarlisona a Sona ovšem nakonec body nevynesly.

Burnley sice z posledních devíti utkání prohrálo jen dva, bodů ale nesbírá tolik, kolik by ve své situaci potřebovalo. Po vítězství na hřišti Sheffieldu a remíze na Old Trafford mohli učinit důležitý a rozhodný krok proti Newcastlu, utkání se jim ovšem vůbec nepovedlo. Po porážce 1:4 tak ve zbylých dvou zápasech musí zvítězit a zároveň doufat, že Nottingham neboduje a Luton nezíská čtyři body.

Ange Postecoglou nemá co do zdravotního stavu žádné nové starosti, mimo hru však jsou Werner, Davies, Solomon, Sessegnon, Fraser a Udogie. Na straně hostí se na hřiště nepodívají Ramsey, Al-Dakhil, Redmond ani Beyer.

V této sezoně půjde už o třetí vzájemný střet těchto týmů. Zářijový ligový přinesl atraktivní gólové hody, když skóre otevřel Foster. Hattrickem se ale na obratu podílel Son, další zásahy přidali Romero s Maddisonem. Brownihll v závěru už jen korigoval. To pohárový duel v Londýně byl podstatně nudnější, jediný gól v něm vsítil Porro.

Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Vicario - Porro, Romero, van de Ven, Royal - Bentancur, Bissouma, Maddison - Johnson, Richarlison, Son

Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Murić - Assignon, O'Shea, Esteve, Vitinho - Bruun Larsen, Berge, Cullen, Odobert - Foster, Fofana

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.31 - 6.41 - 8.50

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Everton FC - Sheffield United

sobota 16:00

V sobotu odpoledne se v Goodison Parku utkají dva týmy z dolní poloviny tabulky Premier League. Everton hostí ve 36. kole Sheffield United, který už má stoprocentní jistotu, že v příští sezoně bude působit v Championship.

S 37 body na kontě získali svěřenci Seana Dycheho o jeden bod více než v minulé sezóně, přičemž do konce ročníku zbývají odehrát ještě dva zápasy. Toffees tak jsou na nejlepší cestě skončit na 15. místě, když na 14. Crystal Palace ztrácí šest bodů. Everton přivítá návrat do Goodison Parku, jelikož tam vyhrál všechny čtyři poslední domácí zápasy, včetně triumfu v Merseyside derby nad Liverpoolem, a od přelomu roku prohrál jen dvakrát z deseti zápasů. Domácí bilance Evertonu proti sobotnímu soupeři Sheffieldu United není příliš dobrá, protože před vlastními fanoušky prohráli pět z posledních sedmi střetnutí s Blades.

Týden poté, co byl potvrzen jeho sestup do druhé ligy po vysokém debaklu 1:5 na hřišti Newcastlu United, utrpěl Sheffield United v posledním utkání s Nottinghamem Forest porážku 1:5, což byla jeho 26. porážka v této sezóně Premier League. Sheffield United už letos inkasoval celkem 100 gólů, což je společně se Swindonem Town, který v letech 1993-94 inkasoval sto gólů během 42 zápasů, nejvíce v jedné sezóně v historii soutěže. Sheffield United prohrál poslední venkovní zápas v každém z posledních čtyř ročníků Premier League a na hřišti Evertonu naposledy uspěl v letech 1992/93, kdy v Goodison Parku vyhrál 2:0.

Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Tarkowski, Branthwaite, Young - Harrison, Garner, Gueye, McNeil - Doucoure - Calvert-Lewin.

Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Foderingham - Bogle, Robinson, Trusty, Osborn - Arblaster, Souza, Hamer - McAtee, Archer, Brereton Diaz.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.43 - 5.12 - 7.08

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Brentford FC

sobota 16:00

Už jen o umístění v tabulce a s ním související čest hrají v posledních dvou kolech Bournemouth a Brentford. Ve vzájemném zápase se pokusí fanouškům nabídnout podobné drama jako při prvním střetu.

Tehdy na Community Stadium otevřel skóre Jensen, otočit ovšem dokázali Solanke s Brooksem. Domácí se přesto radovali ze zisku alespoň jednoho bodu, který jim ve třetí minutě nastavení vystřelil Mbeumo.

Cherries se skvělou sérií vyšplhali vzhůru tabulkou a aktuálně už sezonu spíše dohrávají. Na domácí půdě se jim nicméně daří na jedničku, z pěti předchozích duelů vytěžili hned třináct bodů. O posledním dubnovém víkendu přehráli Brighton 3:0, brankami se o to zasloužili Senesi, Unal a Kluivert.

Bees aktuálně prohráli jediný z posledních sedmi zápasů, obrat o body dokázali i týmy jako Manchester United či Aston Villa. Naposledy od zápasu možná očekávali více, doma s Fulhamem ve vyrovnaném utkání remizovali bez branek. Mimo svůj stadion se jim nicméně tolik nedaří, od konce listopadu venku vyhráli jen dva zápasy a v jednom dalším remizovali.

AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Traver - Smith, Zabarnyj, Senesi, Kelly - Christie, Cook - Semenyo, Solanke, Kluivert - Ünal

Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Flekken - Ajer, Collins, Pinnock, Reguilón - Damsgaard, Norgaard, Janelt - Mbeumo, Toney, Wissa

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.15 - 3.89 - 3.26

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Nottingham Forest - Chelsea FC

sobota 18:30

V posledním domácím zápase sezóny, který Nottingham Forest čeká v sobotu, kdy na hřiště City Ground přijede Chelsea, jej od jistoty přežití v Premier League dělí už jen jeden bod. The Tricky Trees se díky víkendové výhře 3:1 nad již sestupujícím Sheffieldem United ocitli na pokraji záchrany, zatímco Blues rozdrtili West Ham United 5:0 a mají umístění v první sedmičce i nadále ve vlastních rukou.

Kdysi byl považován za hvězdného chlapce akademie Chelsea a v západním Londýně to pro Calluma Hudsona-Odoie nevyšlo podle představ, ale anglický útočník zažil v dresu Forest renesanci a minulý víkend zazářil na Bramall Lane, kde dal Sheffieldu dvě branky. Soupeře tak odsoudil k sestupu do druhé nejvyšší soutěže, Nottingham naopak velmi přiblížil záchraně v Premier League.

Od svého návratu do Premier League v roce 2022 sice Forest vyhráli v Premier League dva duely v řadě pouze třikrát, ale jejich poslední dvojice zisku tří bodů začala venkovním vítězstvím 3:1 na hřišti Newcastlu United na poslední Boxing Day a následným domácím triumfem nad dalším ligovým titánem, tedy vítězstvím 2:1 nad Manchesterem United.

Poté, co Blues zaslouženě udolali na Stamford Bridge Tottenham Hotspur 2:0, zatloukli poslední hřebík do rakve Kladivářů Davida Moyese. Na vlastním hřišti je totiž porazili 5:0, když se blýskli Nicolas Jackson a Noni Madueke. Chelsea se nachází na sedmém místě tabulky s dvoubodovou ztrátou na Newcastle United a současná pozice jí může stačit k tomu, aby si zahrála Evropskou ligu, pokud Manchester United, který za ní zaostává pouze o skóre, prohraje ve finále letošního ročníku FA Cupu s Manchesterem City, což by znamenalo, že druhé místo v Evropské lize připadne šestému týmu. Vzhledem k turbulentnímu průběhu sezony by nakonec pro Blues byla účast v evropských pohárech velkým zadostiučiněním.

Přes všechny své plodné výkony na Stamford Bridge však Chelsea na cestách nenašla svůj recept na úspěch a po posledních pěti zápasech Premier League na území soupeře míří na City Ground bez výhry a od října neudržela v nejvyšší soutěži mimo domov čisté konto. Blues jsou nyní proti Nottinghamu bez vítězství v posledních třech vzájemných zápasech, přičemž v září na Stamford Bridge padli 0:1 zásluhou Anthonyho Elanga.

Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Sels - Montiel, Boly, Murillo, Aina - Yates, Danilo - Elanga, Gibbs-White, Hudson-Odoi - Awoniyi.

Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Petrovič - Gusto, Silva, Badiashile, Cucurella - Gallagher, Caicedo - Madueke, Palmer, Mudryk - Jackson.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.13 - 4.05 - 1.85

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Arsenal FC
36
26
5
5
88 : 28
83
2
Manchester City
35
25
7
3
87 : 33
82
3
Liverpool FC
36
23
9
4
81 : 38
78
4
Aston Villa
36
20
7
9
73 : 53
67
5
Tottenham Hotspur
35
18
6
11
69 : 58
60
6
Newcastle United
35
17
5
13
78 : 56
56
7
Chelsea FC
35
15
9
11
70 : 59
54
8
Manchester United
35
16
6
13
52 : 55
54
9
West Ham United
36
13
10
13
56 : 70
49
10
AFC Bournemouth
36
13
9
14
52 : 63
48
11
Brighton & Hove Albion
35
12
11
12
53 : 57
47
12
Wolverhampton Wanderers
36
13
7
16
49 : 60
46
13
Fulham FC
36
12
8
16
51 : 55
44
14
Crystal Palace
36
11
10
15
49 : 57
43
15
Everton FC
36
12
9
15
38 : 49
37
16
Brentford FC
36
9
9
18
52 : 60
36
17
Nottingham Forest
36
8
9
19
45 : 63
29
18
Luton Town
36
6
8
22
49 : 78
26
19
Burnley FC
36
5
9
22
39 : 74
24
20
Sheffield United
36
3
7
26
35 : 100
16

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (685)

Přidat komentář
Minister

City dnes 1:1 a Arsenal to zajtra poserie... už to vidím.

Reagovat
Hachim Mastour

Palhinha, Iwobi, Wilian zničte ich!

Reagovat
LaVolpe

Leno bude kouzlit.

Reagovat
Hachim Mastour

Teraz sa jeho chytanie lopty pre kamery zíde

Reagovat
Svatej

Pouhopouhých 6 zraněných! Někde z toho mas u krizi, ja slavím

Každopádně když je něco dobry nekde, tak to jinde je zas na hovno, cekam remku, protože

my to snadny neumime

Reagovat
Nikikrew

Kurz 7 na United doma. To som si teda nemyslel, ze sa takeho nieco dozijem

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
thewall

Jsem si to musel ověřit

Reagovat
J0EL

Reagovat
Gunner14

Fulham odjezdit 3 gunneři, tak pojďme

Reagovat
fenixLFC

alebo sa vam budu chciet pomstit za to ze ste ich vykopli

Reagovat
Werkrider

Fulham pro mne nejsympatičtější klub v Anglii. Přeji jim ať aspoň takto promluví do boje o titul.

Reagovat
Werkrider

Tak nic no.

Reagovat
gocii

Tak promluvili, arsenal 2x obrali

Reagovat
bbbauch

Reagovat
mr.Silver

Tak nic no

Reagovat
fenixLFC

gvardiol sa zahral na fodena

Reagovat
Gunner14

12 minut s nima hrají vyrovnaně a pak tak jednoduchý gól dostanou

Reagovat
penepi

12 minút, neuveritelný výkon

Reagovat
bbbauch

Fakt 12?

Reagovat
Salfovic

Už ten zápas měli prakticky v kapse.

Reagovat
mistr129

Bassey

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Ten stoper tam stojí jak kužel vole

Reagovat
Golasso

Achjo

Reagovat
LaVolpe

Ten Gvardiol se pěkně rozjel.

Reagovat
Gunner14

Zraní se ti Aké, tak tam pošleš rozcvičit Walkera snad je někdo oškube o body a my to urveme. Ropnoboti vyhrát 4x po sobě ligu by byl trapas pro PL

Reagovat
penepi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Gunner14

Neboj s Darwinem letos a po sezoně bez Kloppa už to zažívat nebudeš, že vám Pepek vezme titul

Reagovat
fenixLFC

ked moze o titul hrat tim s havertzom na hrote tak kludne aj my s darwinom

Reagovat
Gunner14

Zero ball knowledge

Reagovat
fenixLFC

to si u teba vravim vzdy

Reagovat
Gunner14

No you, kvalitní comeback klasicky

Reagovat
avicii

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Ty aby ses tady okamžitě nezjevil a neposmíval se nám

Reagovat
fenixLFC

nevies rozlisit placuci smajlik od smejuceho sa? pretoze inak netusim kde vidis ze sa vam posmievam. reagujem na vecne vyplakavanie toho blbecka hore

Reagovat
Gunner14

Taky bys to tak měl, kdyby se ti během dne náhodně zjevila Odegaardova ruka v palici

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Golasso

– Martin Ødegaard a jeho ruce, kolorováno

Reagovat
Kixi Syhimour

Nějak nerozumím, proč máte potřebu dělat banter na pochybení rozhodčích. Chápu výsměchy na Gerrarda a všechno, nicméně tohle mi přijde mimo.

Reagovat
SunFells

Já nerozumím skoro ten hagovsky vytrvalému vyplakávání na ruku poté co se Odegaard sklouzl jako 7x jiní na tom hnoji co Liverpool nachystal, sudí ji z výčitek revanžoval darováním slibnější příležitosti než Odegaard přerušil a Liverpool stejně za chvíli srovnal. Porozumění je komplikované.

Reagovat
fenixLFC

to v akom stave bolo ihrisko a kolkokrat sa kto poklzol je uplne irelevantne. rovnako ako to ci nam dal alebo nedal nejaku lepsiu sancu, proste to bola chyba rozhodcu. mna teda najviac bavilo ako to najskor aj pre vas bola ruka ale postupne ste zacali otacat a hladat dalsie a dalsie argumenty preco to tak nie je. ale na to sme si uz zvykli. co ale nechapem preco to vytahuju prave na mna ked napriek tomu ze to mala byt penalta cely cas hovorim ze nas o body pripravilo brvno trenta z toho precislenia. ale co u golassa a dalsich sme uz zvyknuti na rozne teorie vycucane z prsta

Reagovat
Kixi Syhimour

Vyplakávání na ruku tady nikde nevidím, z našeho tábora ji nikdo nevytahoval. Pokud snad myslíš v jiných diskusích, tak to si nemyslím, že si máme co vyčítat.

Reagovat
SunFells

Někdo to tu z trucu docela nedávno zmiňoval, když zahazoval zbraně v boji o titul.

Reagovat
SunFells

(což je to z čeho si Golasso dělá srandu)

Reagovat
Golasso

Tady nejde o pochybení rozhodčích, spíš o to vytahování Odeho ruky v nesouvisejících diskuzích x měsíců po incidentu. To jsem snad ještě nikdy neviděl a to těch pojebů od rozhodčích je pro každý tým hodně.

Reagovat
fenixLFC

vytahování Odeho ruky v nesouvisejících diskuzích x měsíců po incidentu

ste aj s gunnerom ukazkovym prikladom

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Kixi Syhimour

Oukej, může být, i když bych to neviděl jako tak extremní, navíc dementi jsou v každém fanouškovském táboře, ale třeba to holt opravdu vidíš jinak.

Reagovat
mr.Silver

Fulham nehraje špatně, ale tady by muselo City něco extrémně posrat - červená, penalta - aby měli Cottagers šanci alespoň na bod.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Thelvin

Proti týmu takového kalibru nemaji moc šanci, ale to by nemělo zastínit fakt, že hrají dobře a sympaticky. Především směrem dopředu se na ně pěkně kouká

Reagovat
aramaki

Ja to nesledujem, len som pozrel na livesport statistiky a vidím 0 striel na bránu? A to hrajú smerom dopredu dobre. City je valec, tu musí zasiahnuť vyššia sila, inak je ten titul úplne jasný.

Reagovat
aramaki

Vyššia sila = VAR/anglickí rozhodcovia

Reagovat
Thelvin

City je úplně jinde, o tom nemůže být sporu. A v téhle fázi soutěže jsou vždy extrémně silní, maj s tím už mraky zkušeností.

Ale Fulham se snaží, napadá, mají rychlé brejky, kterým chybí jen to jedno finální řešení (proto ta nula střel)...

Reagovat
aramaki

tak snáď im tam niečo padne

Reagovat
Gunner14

Shitty nehrajou nic extra, ale stačí jim to

Reagovat
SunFells

0 střel vidím A taky Diopa při tom gólu ...škoda pro nás, že se Silva rozhodl nepoužívat Tosina.

Reagovat
Gunner14

Martin Obi další hattrick, tentokrát proti Chelsea

Reagovat
SunFells

A pas Dowmanovi

Reagovat
SunFells

https://pbs.twimg.com/media/GMrSHQnXkAAUxQP?format=jpg&name=large

Když jsem viděl jak Rice si dělá srandu z toho, že Gabriel na tréninku chodí a skóruje z vysokých balónů v zápasové intenzitě i proti návštěvníkům z U21, zajímalo by mě jak se Blanco tváří, když se proti němu objeví hoch v bundě U14

Reagovat
masly008

Chidozie Obi - Dánsko.

Jsem myslel že je aspoň angličan, no nic možná druhý lord

Reagovat
Gunner14

Snad bude skromnější než Lord, až se dostane do áčka

Reagovat
SunFells

9 zápasů skórování v řadě s 28 góly během nich je ale řádná divočina

Mám u něj ale docela obavu, že si zvolí spíš nějakou Borussia Dortmund trasu.

Reagovat
Gunner14

Cheatcode, uvidíme co příští sezónu v U21

Reagovat
Jerichoo

Diskusia k hokeju pls?

Dakujem

Reagovat
mr.Silver

Lol, rozhodčí

Reagovat
mr.Silver

GG, unstoppable

Reagovat
Miguel19

Výborně Fodenos

Reagovat
fenixLFC

zakoncit takto nunez tak dostane strasnu sadu

Reagovat
O.Giroud

Ak dá 20 gólov a bude spaľovať šance tak potom nebude dostávať strašne sady.

Reagovat
fenixLFC

takze keby dal o dva goly viac tak nebude dostavat sady

Reagovat
O.Giroud

Neviem či to tu má zmysel rozvádzať ako to bolo myslené aj keď si trochu ťuťu tak si myslím, že si pochopil. A keď nie tak napíš a možno ti to vysvetlím

Reagovat
AC.Milan

O 9 víc ale dobrý, ze scitas soutěže

Reagovat
fenixLFC

nespecifikoval v com ich mysli

Reagovat
Gunner14

In chickens we trust

Reagovat
Thelvin

Nás sežerou jak křidélka v KFC a půjdou si pro pohár

Reagovat
SunFells

Fulhamu a asi i Forest jsem věřil víc.

Reagovat
Thelvin

Nás znásilní už v prvním poločase, abychom se mohli v druhým trochu vzepřít. Oni budou mít tři body a my se budeme moct plácat po ramenou, že to s náma není tak špatný

Reagovat
Jesfey

Reagovat
SunFells

Reagovat
Gunner14

Bohužel

Reagovat
fenixLFC

to by mal byt ofsajd

Reagovat
Kixi Syhimour

Ofsajd

Reagovat
krisa

Při prvním gólů to zahrál na žebráka Diop, teď Traore

Reagovat
vitasrp

Tohle zase není ofsajd jo?

Upřímně jakmile hraje Manchester City, tak si sudí dělají z celý Premier League totální prdel, to fakt není normální, co jim jsou schopni pustit.

Reagovat
Kinky7

Tak pokud se nedotkl tak to být ofsajd nemůže ne. Ani Akanji ani Gvardiol v době centru v offside nebyli

Reagovat
fenixLFC

nemusi sa ale dotknut, staci sa aktivne zapojit do hry

Reagovat
Kinky7

Ale Akanji nebyl v offside. Dole byl myslím Traoré

Reagovat
vitasrp

On tam nebyl v ofsajdu vůbec nikdo no, akorát já si to projížděl ze záznamu, rychle to proskákal, totálně jsem čuměl, že to uznali a rychleji psal než si tu situaci dobře prohlédl.

Oni i kreslili čáry pod Akanjiho, takže brali v potaz jeho aktivní zapojení se do hry. Kdyby tam ten Traoré nebyl, tak by to kvůli ofsajdu správně neuznali, takže fakt udělali všechno správně.

Reagovat
fenixLFC

ja viem, ja narazam iba na to ze sa nemusi dotknut lopty aby bol v ofsajde

Reagovat
Kinky7

Já to napsal blbě. Ono se to dalo chápat různě jak jsem to napsal. Myšleno bylo to že kdyby se dotkl tak je Gvardiol v offside a on se nedotkl

Reagovat
fenixLFC

praveze nie. ponechajme teraz stranou to ze dole bol traore. keby tam ten nie je tak je to ofsajd bez ohladu na to ci by sa akanji dotkol alebo nie. aj bez toho dotyku sa aktivne zapojil do hry takze by sa to piskalo ako ofsajd

Reagovat
Kinky7

Tak ještě pořád si nerozumíme. Já to myslel tak že Akanji ani Gvardiol nejsou v offside v době centru. Jenže Akanji tečuje míč k Gvardiolovi který je v tu dobu už v offside

Reagovat
Kinky7

Posuzoval jsem čistě postavení hráčů city vůči sobě

Reagovat
Mihi

Bol tam Traoré, ktorý nebol na prvých záberoch, ale potom na ďalších záberoch ukázali aj jeho, jasný onside.

Reagovat
krisa

Však se tam dole zapomněl Traore a šel krokem, jinak by zo ofsajd byl

Reagovat
vitasrp

Tak ne, on ho tam fakt do onside postavení hrál ten jeden hráč Fulhamu, co byl nejblíž, kterýho jsem si původně vůbec nevšiml, tak to je moje chyba.

Reagovat
O.Giroud

tak príprava na večerný zápas by bola no

Reagovat
penepi

však tam bol Adama

Reagovat
masly008

a ty po 9 minutách kdy se opravil napíšeš toto

Reagovat
penepi

predstav si, že som reagoval na jeho originálny príspevok a nečítal ďalších 10 reakcií pod ním

Reagovat
masly008

* 3 reakce

Reagovat
penepi

Reagovat
masly008

Reagovat
SunFells

Akanji zcela jistě ovlivnil Lena, ale Gvardiol je poslední týdny dobrá ofenzivní hrozba.

Reagovat
Kinky7

Akanji taky nebyl v offside. Byl by Gvardiol kdyby se Akanji dotkl

Reagovat
SunFells

Ok

Reagovat
SunFells

Tak Fulham vás nakonec dostal do hry i s tím GD v případě remízy

Reagovat
penepi

ani nie

Reagovat
Acquanni

Jakože kdyby jsme vyhráli teď o gól na OT, tak se klidně může stát, že i kdyby City se slepicemi remizovali, tak vyhrají poslední zápas o 5 a my dáme Everton jen o 1. Jasně, pokud by to se šlo do posledního kola s vyrovnanými body, tak bude favorit Arsenal, ale za barák bych to nedal ani s kurzem 5

Reagovat
Gunner14

Tak aby se na to skóre vůbec bral potaz, tak City musí remízovat jednou a my 2x vyhrát. Pokud bychom vyhráli oba zápasy pouze o 1 gól, tak City musí vyhrát 4-0. O to bych se moc nebál

Reagovat
SunFells

Před tímhle to bylo hodně nepravděpodobné. Teď to až takové není, dát debakl doma WHU se dost i nabízí, takže je to spíš o tom, aby v případě našich výher nešlo o nejtěžší možný výsledek. A proto "dostal do hry".

Ale to všechno je samozřejmě v rovině plichty se slepicemi, což je nepravděpodobné samo o sobě.

Reagovat
Gunner14

pořád tam máme malý polštář, vůbec bych se nezlobil pokud se nad tím budeme stresovat v posledním kole

Reagovat
Kinky7

Jsem to říkal minulý týden. Každý promile dobrý

Reagovat
SunFells

Právě proto to píšu tobě

Reagovat
Thelvin

Fuuu, ta naše sestava Sony na hrotu, Skipp beka... to bude strašný

Reagovat
jk

Jako sice se na to v minulém zápase nadávalo ale mě Skipp v téhle roli nepřijde jako úplná blbost. A nebyl by to první záložník, kterého Ange takhle začal stavět na beka.

Reagovat
Thelvin

Já dlouhodobě tvrdím, že Skipp na tuhle úroveň nemá, natož mimo jeho primární pozici. Ale proti Burnley je pro tým naší velikosti výhra povinností, a on může vlastně jen překvapit.

Tak pojďme na to

Reagovat
Jesfey

Reagovat
Modřín2

Mohli tu pencli nechat Gvardiolovi

Reagovat
krisa

dementi, ještě je nechte nahnat si skóre..

Reagovat
vitasrp

Informace pro fandy Arsenalu! Měl bych k dispozici až 3 vstupenky na poslední domácí ligový zápas Arsenalu s Evertonem.

Místa by se nacházela v horním patře na tribuně za brankou, cena je 3500 Kč za kus.

V případě zájmu či pro více informací pište na vitasrp@centrum.cz

Na oslavu titulu to sice úplně nevypadá, ale jeden nikdy neví, co se ještě může stát.

Reagovat
Ladas321

City už ted na pohodu s tím uvolněným programem, přesně jak jsem říkal. Jediná šance Arsenalu je příští týden fandit Tottenhamu. Tottenham ted nemá formu, ale na City oni umí.

Reagovat
Thelvin

Takový gól prostě nemůžeme dostávat, doprčic Skipp úplně zaspal

Reagovat
Kincl

Ti kreténi prohrajou už vše do konce sezony ne?

Reagovat
Maximm9

Kdyz vidim ty ostatni tymy jak vysiraji a asi ty pohary ani hrat nechteji, tak jsem nasrany jeste vic, kdyz si predstavim ty zapasy Chelsea, ktere si neskutecne projebala sama. Hlavne proti tymum ze spodku tabulky.

Uz jsem byl smireny s 10mistem a nakonec jeste bojujeme o 5 misto, extrem

Reagovat
Thelvin

Porro

Reagovat
jk

Po delší době od něj hodně výrazný výkon. I když to vidím až od druhého poločasu, tak se mi líbí.

Reagovat
Thelvin

Je to můj asi nejoblíbenější hráč v týmu. Ne vždy mu všechno vyjde, ale je to výborný hráč a vždycky hraje na max a vidíš, že ho to baví

Reagovat
VTID94

Mega hráč podľa mňa. Síce som videl iba pár posledných zápasov ale príde mi že je konzistentný vo výkonoch (kvalitných). A nemá brutálne výkyvy ako Cash.

Reagovat
Thelvin

Jojo, přesně. I když zbytek týmu hraje hovno, on mi dělá radost

Reagovat
VTID94

Reagovat
jk

No mentální výkyvy jako Cash nemá skoro nikdo

Reagovat
VTID94

To tiež samozrejme

Reagovat
Thelvin

Šílený tohle

Reagovat
Jesfey

A VdV gól z levého beka.

Reagovat
jk

Genius

Reagovat
Miguel19

Wtf ta naše lavička...co to je za tým?

To bude pád na zem

Reagovat
O.Giroud

Divné Spurs, nejak skoro. Čakal by som o 10min neskôr

Reagovat
Modřín2

To je debil ten Assignon

Reagovat
Spikous

Dúfam že si to 4. miesto Villa pri súčasnej forme nepokašle. Vidím to ako našu jedinú nádej výhru City s Tottenhamom

Reagovat
jk

Nejlepší výkony Burnley gólman a ta herečka ve vápně.

Reagovat
Modřín2

Totač za druhý poločas zasloužená výhra. Johnson je hrozné kopyto.

Reagovat
Error

Se muzeme dotahnout i na Newcastle dnes... nebudu lhat, zacinam byt dosrany

Reagovat
Modřín2

Šesté místo ještě dáme, ale za celou naši sezónu si lepší umístění určitě nezasloužíme.

Reagovat
Miguel19

Misha

Palmer GOAT.

Reagovat
Error

Mishaaaaa

Reagovat
Kixi Syhimour

Pěkný gól

Reagovat
Talker

Mudryk Palmer

Reagovat
Maximm9

Ty nase rozehravky

Reagovat
vitasrp

Zatím hrajeme hrozně, Forrest nebezpečnější, je tam příliš mnoho ztrát a vedeme.

Fotbal má občas fakt brilantní logiku.

Reagovat
Talker

Tvl to je ztrát

Reagovat
vitasrp

Další roh Chelsea a další brejk soupeře. V sezóně tak po stopadesáté.

To není normální, že tam frajeři nejsou schopni rozložit postavení hráčů tak, aby se tohle nestávalo.

Reagovat
vitasrp

Tohle je výkon jak někdy ze začátku sezóny, naprostá, ale naprostá tragédie.

Reagovat
Miguel19

Jackson výborně. Proč se na něj vysral?

Reagovat
Modřín2

Ach jo, ta naše defenziva.

Reagovat
Talker

Z našeho rohu situace 4x3. Když vytlačíme hráče z jeho optimální lajny, přijde faul, přímák a gol nebráněného hráče.

Reagovat
Talker

Jak se na to může Jackson takhle vysrat?

Reagovat
Talker

Jackson se rozhodl, že dneska posere všechno?

Reagovat
Talker

Třetí věc v řadě. Se z něj poseru.

Reagovat
vitasrp

PRohrajeme tak 4:1, ten výkon nemá absolutně, ale absolutně nic.

Reagovat
vitasrp

Turnover FC, to je neskutečně špatný prostě.

Reagovat
Modřín2

Jackson. To bude zase jeho zápas...

Reagovat
vitasrp

Ježiši ten Petrovič...

Reagovat
Error

My do poharu nakonec nechceme, ze?

Reagovat
Modřín2

Proč nepresujeme? Vůbec se našim nic nechce.

Reagovat
Modřín2

Hrajeme úplně bez pohybu

Reagovat
Talker

Podle mého bychom měli přesunout Palmera zpátky k Nonimu na pravé křídlo, respektive do toho prostoru napravo. Uprostřed je dost ztracený a nedostává se na míč.

Reagovat
Modřín2

Jackson je prostě ...to slovo ještě nevymysleli

Reagovat
Talker

Zeslonil to. To je jako zkonil, ale mnohem, mnohem víc.

Reagovat
Modřín2

Jistě Holy

Reagovat
vitasrp

Zatím jednoznačně Jacksonův zápas, který ukazuje to, proč ho spousta lidí má za totálního řepáka.

Reagovat
vitasrp

Třetí roh Chelsea.

Druhý brejk soupeře.

Běžte dopíči.

Reagovat
Error

magori

Reagovat
Modřín2

Tragédie. To jde za Pochem

Reagovat
Talker

Rohy bych regulérně rozehrával tak, že to zakopneme okamžitě do autu.

Reagovat
vitasrp

Hudson chytře. Příšerná rozehrávka, máme z toho roh, takže tak za 30 sekund může jít do brejku.

Tohle mám rád, když jsou hráči o krok napřed.

Reagovat
Modřín2

Reagovat
Talker

Tvl tyhle zápasnický chvaty zase.

Reagovat
Talker

Neříkám, že penalta, ale trestat to nějak.

Reagovat
Miguel19

Kukuřice dnes než se otočí ve středu hřiště s míčem, tak už jsou u naší brány...

Reagovat
Modřín2

Reagovat
Modřín2

Proč se sere Cucurela do středu hřiště. Skvělá taktika Poche...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Talker

Tak v předchozích 2 zápasech byl jedním z nejlepších hráčů na hřišti přesně v této roli.

Dneska jsme extrémně pomalí, navíc forest ten prostor brutálně zahušťují a křídla se stahují do středu hřiště ještě, takže je to úplně na hovno.

Reagovat
Modřín2

Však právě, Forest má zahuštěný střed a mi to taháme středem. Naprostá demence. Máme hrát po stranách a využívat rychlost křídel.

Reagovat
vitasrp

To je neuvěřitelně tupá věc od Maduekeho, on jde do tří. V něčem fakt totálně nepoučitelný.

Reagovat
Error

Jsem zvedavy, co s timto bude Poche delat. Nejak mi neprijde, ze nejake stridani je schopne otocit obrazek hry, toto je spis na zmenu celeho rozestaveni a par facek

Reagovat
Talker

Chce to větší nasazení a důraz, pak budeme získávat ty odražené míče a vyhrávat souboje. Nebo je alespon nebudeme všechny prohrávat.

Téměř všechno, co Nottingham má je vlastně z těchto situací, kdy vyhrají míč, zahrají to dopředu a jdou na bránu.

Reagovat
Talker

Jsme strašně pomalí ve všem, chybí tam nasazení, prohráváme souboje, u všeho jsou forest první, nám tam chybí krok. Zatímco oni jedou na 100%, tak my ne a je to vidět.

K tomu z nějakého důvodu se stahují křídelníci do středu hřiště a přijde mi, že jsou výše, takže tam chybí ta možnost o ně rozehrát. Palmer místo aby si hledal místo v tom svém prostoru napravo, tak hraje ve středu a nedostává se vůbec na míč.

K tomu se ještě Jackson rozhodl, že zajebe úplně všechno. Po dobrých výkonech je velmi mínusový. Noni zase nulový.

Reagovat
Modřín2

Reagovat
vitasrp

No, Forrest brání v 5, takže si nevytvoříme prostor pro křídelního hráče, jelikož ten má neustále soupeře blízko u sebe a nemůže pohodlně převzít míč a jít 1 na 1 nebo si otevřít hřiště doprostřed.

Zároveň velmi dobře brání střed pole, zejména ty meziprostory tak, aby tam prostě Gallagher nebo Palmer nemohli dostat snadnou diagonálu do toho optimálního místa. Paradoxně ta branka byla jedna z mála situací, kdy nám to Forrest umožnili, ale jinak to tam dobře zavírají.

Ať hrají v záloze ve 3 nebo ve 4, tak se jim prostě daří ty prostor blokovat krajním záložníkem + když je místo otevřeno, tak tam okamžitě vystupuje krajní stoper.

Díky tomu jsou kompaktní a není tam moc místa. A světe div se, našim hráčům to dělá obří problémy a zase se ukazuje ta nevyzrálost/tupost. I když dáme rychle branku, tak jim pak hrajeme do karet, místo zpomalení tempa hry a klidně nicneříkajícího obléhání zkoušíme riskantní věci a ztrácíme míče, ztrácíme míče, ztrácíme míče a pouštíme soupeře do brejků a šancí.

Není pak divu, že tu velkou výhodu, kterou jsem rychle získali, jsme stejně rychle zahodili. Forrest jsou defenzivně solidní, inkasují málo šancí, takže tlačit tam druhý gól bez přehnaného rizika vzadu nebude vůbec žádná prdel.

Mně se paradoxně víc líbila ta pasáž od 30 - 45. minuty, kdy sice moc nehrozilo, že bychom dali branku, ale už jsme aspoň nedělali jednu chybu za druhou, protože to na začátku bylo fakt příšerný.

Potřebujeme ale upravit ofenzivní postavení hráčů a nějaké rotace, protože zejména u Maduekeho je vidět, že v týhle situaci nechce držet šířku (protože tam nemá ten prostor na převzetí míče), takže se sere doprostřed, jenže pak nám úplně chybí někdo, kdo by vpravo roztahoval hru.

Sterlinga teda moc nemusím, ale tohle by mu mohlo sedět, protože jako jeden z mála je schopen přijmout míč zády k bráně, podržet si soupeře na zádech a nějak se rozeběhnout. Otázka je samozřejmě, v jaký bude formě...

Reagovat
Talker

Za mě by měli krajní hráči dropnout o něco níže a tím vytáhnout ty krajní beky výše (a vytvořit místo za nimi, kam si můžou naběhnout jiní hráči) nebo si tím vytvořit prostor pro převzetí míče a následně nějakou kombinaci.

Reagovat
vitasrp

Při tom brejku budou všichni jebat Mudryka, oukej, ale proč jde Madueke doprostřed tak brzo? Však takhle tu přihrávku dostal ještě před vápnem, kdyby počkal, mohl ji dostat až ve vápně, kdy by mohl z jedničky zakončovat.

Nehledě na to, že tím kompletně zavřel Mudrykovi možnost natáhnout míč doprostřed a pak předat volnému hráči na druhé straně.

Reagovat
Talker

Ta intenzita je na úplně jiné úrovni. Pokud nezvýšíme tempo a nezačnem se pohybovat, tak to bude průser.

Reagovat
vitasrp

Po stopadesáté v sezóně jsme mohli mít připravené změny, ale čekali jsme, než jsme inkasovali... Proboha živého ty krávo už.

Reagovat
Modřín2

Oni vůbec nebrání, už mě serou a hlavně Madueke a jeho neustále solovaní končící ztrátou.

Reagovat
vitasrp

A Madueke byl v minulých zápasech velmi dobrej, dneska je ale na ránu pěstí.

Proč tam kurva běhá do tří hráčů? Proč zase ztrácí takhle lacině balóny? Pak je z toho okamžitě akce soupeře a gólovka, která mohla/měla zlomit zápas. Nepoučitelný.

Reagovat
Talker

Noni tam zas odevzdal míč stupidně a z toho následně zase je útok Forest. Fakt stupidita. Díky bohu, že Forest neproměnili.

Reagovat
Talker

žlutá nic?

Reagovat
Error

Kdyz tam vidim Reeceho za carou... kam s nim? Ze by sel do hry misto Cucurelli a Gusta nalevo?

Reagovat
vitasrp

DAlší šance soupeře po našem rohovém kopu.

Tentokráte rozehraném na krátko.

Je to kurva normální?

Reagovat
Talker

Zakopnout do autu. Okamžitě. Z rohu rovnou klidně.

Reagovat
Error

3 body vazne potrebujeme, cmon

Reagovat
vitasrp

Nemůžete přece prohrát čtyři souboje v řadě ty krávo už.

Reagovat
vitasrp

Takže asi teda bez pohárů příští rok, to je fakt banda veledebilů.

Reagovat
Modřín2

Pěkný gól a zasloužený

Reagovat
SunFells

Olala, konečně mu to tam spadlo

Reagovat
Deywid

Poche proste prec, to nemá vyznam

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Error

Dve prohry s Nottinghamem pico, co chceme hrat o pohary

Reagovat
fenixLFC

tvl hudson ale vyzera posledne tyzdne ze na treningu trenuje iba tie obalovacky na zadnu tyc. realne nic ine cely cas nerobi

Reagovat
Error

Culen Hodden

Reagovat
Miguel19

Tak hlavně že si to sedá..

Reagovat
Talker

Nákop golmana, tak 10 dotyků mezi 4 hráči od té chvíle a gol.

Reagovat
vitasrp

Hlavně se znova nezraň. Prosím, hlavně se znovu nezraň.

Reagovat
Error

Nejake delo z 30m pls

Reagovat
Modřín2

loool, my ještě bojujeme?

Reagovat
vitasrp

Vamos, všechno do útoku, jedeme.

Reagovat
Miguel19

Sterling si myslí, že má ještě šanci na Euro asi...

Reagovat
Modřín2

JACKSOOOOOOOOOOOOOOOOON

Reagovat
Error

GOOOOOOOOOOOLLLLLLL

Reagovat
Miguel19

Ok, sedlo si to.

Reagovat
Modřín2

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mimalu

Jackson

Reagovat
vitasrp

Tahle žlutá karta za to stoprocentně stojí, pokud to nebude ofsajd.

Reagovat
Error

Jsme mistri sveta

Reagovat
SunFells

Poche pryč, to nemá význam

Reagovat
Deywid

...ale stále si myslím že viac škodí ako pomáha

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
vitasrp

Možná je holt rozdíl, když má trenér ty kvalitní hráče k dispozici, takže je může v průběhu zápasu poslat na hřiště, něco reálně změnit, aniž by ten tým výrazně oslabil.

Tohle je samozřejmě extrémní příklad, ale jako... asi to pomáhá, no.

Reagovat
Talker

Tvl člověk si skočí na hajzl a na cigáro nasranej a po návratu už vedeme.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Talker

asi bych měl srát a kouřit častěji.

Reagovat
Modřín2

Reagovat
hona.kub

Já jswm napsal pod souhrn dojemný příspěvek, když sem to vypnul po gólů Forest a hledal fakta. Jako bych nic nenapsal

Reagovat
vitasrp

Ehm, jestli si dobře vzpomínám, tak Forrest v září na Stamford Bridge zdržovali. Takže když jim to teď vrátíme, nemáme se za co stydět, ne?

Reagovat
Miguel19

To není penalta?

Reagovat
vitasrp

Tak jestli tohle není faul ty krávo ale už.

Reagovat
vitasrp

Však mu tam reálně mohl ublížit tyvole.

Reagovat
Modřín2

To není faul na Gusta?

Reagovat
Error

Lol?

Reagovat
MystycMac

Chelsea pekne zachraňuje sezónu tam vidno zlepšenie a pojdu pekne hore dalsiu sezonu... naopak United zle výsledky Tréner ktorý nevie nič zmeniť a Prestarnutý respektíve nekvalitný hrači bez potenciálu...

Reagovat
samson192

Penalta to nie je ale dal mu za to kartu?

Reagovat
vitasrp

Nn, on pak o chviličku později fauloval i ve středu pole.

Reagovat
vitasrp

Ta debilita z těch hráčů čiší i v nastavení. Jackson zase může na rohový praporek, ale balón ztratí.

Zvládneme to dohrá tvle?

Reagovat
vitasrp

Tak zvládneme, díky bohuuuu.

Reagovat
hona.kub

Každopádně mě překvapilo, že teoreticky máme na ten 6.flek, ale je to POUZE kvalda EKL. Čím to je, že zrovna PL má v té soutěži tak špatnou výchozí pozici?

Reagovat
PanAu

Tak jeden jde ještě skrz FA cup ne? Když ho city vyhraje, můžeme být i 7.

Reagovat
hona.kub

Vítěz FA Cupu jde do Evropské ligy, ne? A vítěz Mickey mouse Cupu do EKL, nebo se mýlím?

Reagovat
guestikor

Když vyhraje City FA Cup, tak jde do EL 5. a 6. tým z ligy a do EKL 7. tým.

Reagovat
Talker

Tvl dneska masakr

Reagovat
elChe

OT: Borci je to tady taková poradna, tak zkusím štěstí... máte někdo ještě hloupou televizi a k ní nějakej android tv box? Jde mi hlavně o kompatibilitu s o2tv sport...chci to do práce, proto nepotřebuju nic drahyho...

Reagovat
Hachim Mastour

To je podľa mňa úplne normalne mať telku spojenú s vysielaním na na nejakom zariadení. Ja mám ale Magio od telekomu a platím to s internetom a fotbal kukám na PC

Reagovat
Hachim Mastour

Stojí to asi 38 Eur

Reagovat
J0EL

Xiaomi TV box. Je to skvela vecicka.

Reagovat
Gunner14

Ty vole slepice už dělali lap of honour včera nejdřív spoléháme na tým co si pouští draky na tréninku a teď na borce co už zabalili sezónu a loučí se ještě před finálním domácím zápasem

Tak uvidíme co vytáhne West Ham

Reagovat
krisa

tak když víš že další zápas prohraješ..

Reagovat
Gunner14

udělali to chytře, potrollí nás a kdyby náhodou obrali City o body, tak by dostali čočku od jejich fans na stadionu

Reagovat
guestikor

West Ham tam dostane pětku. V ně bych vůbec nedoufal

Reagovat
Golasso

Reagovat
vladis271

Toš. Ked sme mali pomoct MU tak z Gerrarda sa stal farboslepy a nahral tusim Drogbovi a ten pohodlne zakoncil. A ked mali pomoct MU nam proti City nepomohli nikdy. Co ti poviem.

Reagovat
fenixLFC

Furt to nema na martineza ktory proti city poslal becko a najvacsie hviezdy nechal odpocivat

Reagovat
Mastný Chobot

neskutocne

Reagovat
vladis271

Zevraj kvoli tomu, ze utorny zapas ke vecerny a nebolo by to pre decka . Nehladal by som za tym viac.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
SunFells

Reagovat
Gunner14

Jaj to potom ano, ale i tak to je vtipný

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Čenda

Reagovat
vitasrp

Šokující no, u toho lap of honour máš třeba hodinku po utkání program. Takže je samozřejmě mnohem lepší to pořádat v úterý ve 22:00, když víc jak půlka stadiónu bude pospíchat pryč, aby stihla vlak/metro a přijela domů v nějaký rozumný čas.

Než to udělat v sobotu odpoledne, kdy je pohoda, čas nikoho extra netlačí a je na to dostatečný prostor.

Co si lidi nenajdou, fakt.

Reagovat
jk

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Azza

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
LaVolpe

Když tak vidím ten los Aston Villy, tak pokud Spurs udělají 6 bodů, tak budou čtvrtí. Dneska věřím Live, že to ve Villa Parku urvou.

Reagovat
O.Giroud

zitra

Reagovat
jk

Tady by se hodilo přání otcem myšlenky.

Reagovat
LaVolpe

Já opravdu věřím, pokud Spurs udělají 6 bodů, tak budou čtvrtí.

Reagovat
jk

To je možný. Ale tři body s ManCity je nesmysl.

Reagovat
J0EL

Vsetci vam verime

Reagovat
$dolar$

Ma smysl zkoušet ten kurz na MU? Jako je to MU, ale furt hrajou doma proti Arsenalu.

Reagovat
Gunner14

Určitě, věřím že to vyhrajeme, ale kurz 7 je fakt psycho. Tam máme jednu výhru ještě za Covidu po Aubově penaltě a pak si vzpomenu až na utkání v FA Cupu v roce 2015 kde je potopil Welbeck

Reagovat
Nikikrew

Skor to vidim tak, ze ak vyhra Arsenal, tak o 1 gol. Mozno nejaky Handicap +1.5 na United (kurz 2)? Dlho som netipoval, mozno pisem blbost

Reagovat
Talker

Pokud něco, tak spíš remízu. Ta pravděpodobnost výhry nejspíš dost odpovídá tomu kurzu.

Reagovat
Greaber

Remiza zase odpovida tomu, co si oba prejeme, Arsenal nesmi vyhrat, ale zaroven ani United kvuli Chelsea

Reagovat
Talker

Já to vidím na debakl nejspíš, maybe z toho při troše štěstí a perfektním výkonu udělají remízu. Výhru nevěřím, že dají.

Reagovat
vladis271

Ja som skusil za drobne na MU. Ten kurz je pekny to neskusit.

Reagovat
zasranej malíř

Ten kurt na United šílené, kam to dopracovali

Reagovat
zasranej malíř

kurz*

Reagovat
Unai

Manchester United 1,5miliardy za prestupy, nepredajni hraci a kurz 7 doma

Reagovat
Čenda

Reagovat
J0EL

Reagovat
supporter

United jsou underdog a Arsenal musi vyhrat na Old Trafford. Jasna 1! Ten kurz je naprosta parada - Diky hosi

Reagovat
Cantona

Tak a je to tu, deň, na ktorý som čakal, posledné 4 kolá sezónu som odpísal dávno. Som zvedavý, čo sa bude diať v novej, ak nechajú ETH, kam to pôjde, koho predajú , pustia a kto príde. No a dnes, čakám, asi nám naložia, no ako fanúšik, budem veriť, že vyhráme alebo sa zrodí remíza

Reagovat
bbbauch

Dneska teda cekam ledacos, ale snad, pokud snima dokazem 12 minut hrat vyrovnane, to uz potom nepustime

Reagovat
Čenda

To smrdí jako když měl Pool roznest účka doma a 0:0. Vyhrát samozřejmě musíme, už jen kvůli jejich situaci, ale ty kurzy jsou fakt šílený.

Reagovat
fenixLFC

Toto je este slabsie nez vtedajsia zostava

Reagovat
MystycMac

Ak United streli gól a neprehrá o viac ako o 3 góly tak môžu byt spokojný ... takých 1:3 by bol pre United výborný výsledok.

Reagovat
LaVolpe

Tak prý Rashford a Bruno pro dnešek out.

Reagovat
SunFells

o_O se bojím co to s náma proti Evertonu udělá, když dva týdny nebudeme mít zápasovou kondici.

Reagovat
Man__United

Na Twitteru dost kritiky na Ratcliffa, že je dnes na Old Trafford místo Wembley kde hraje ženský tým finále FA Cup

Reagovat
iamek

Nedivím se

Reagovat
Salfovic

Reagovat
owny✨

Twitter no. Přesně si dokážu představit jaký typ lidí takové píčoviny řeší.

Reagovat
81Tomas

monty

Reagovat
MystycMac

Ženský futbal nikoho nezaujíma, zrušil by som ich ak budu mať problém stým že sa Grenwood vráti ...

Reagovat
Man__United

Ženský fotbal jde celosvětově nahoru a v Anglii nejvíc, stačí se podívat když ženské týmy hrají na Old Trafford, Emirates, Stanford Bridge nebo dnes Wembley, to že nezajímá tebe neznamená že nezajímá nikoho

Reagovat
Salfovic

Tak při dobrém marketingu jsou lidé schopni sledovat i soutežní civění do zdi.

Reagovat
Greaber

Zkus si trochu rozšířit obzory zjednodušenou a zábavnou formou:

https://svetserialu.io/serial/welcome-to-wrexham/s02e08

Reagovat
Greaber

Tak jedna vec je jista, kdyby sel na zensky, mohl sledovat o dost lepsi fotbal, minimalne teda ze strany United

Reagovat
Man__United

Jo, už vedeme 3-0

Reagovat
Talker

Kritizoval bych i fanoušky, že jdou na stadion koukat na MU-arsenal a nejdou do Wembley/nesedí doma a nekoukají na to v televizi

Reagovat
Čenda

Reagovat
iamek

Onana, Dalot, Casemiro, Evans, Wan-Bissaka, McTominay, Amrabat, Mainoo, Garnacho, Diallo, Hojlund.

Cokoliv pod 5 kousku bude mega úspěch.

Reagovat
iamek

subs: Bayındır, Amass, Kambwala, Ogunneye, Collyer, Eriksen, Forson, Antony, Wheatley.

Top

Reagovat
fcb+mufc

To nedopadne dobře,ach jo

Reagovat
Man__United

Super že je Kambwala zpět na lavičce

Reagovat
Golasso

Tvl ten tým je tak našlapanej, že i hráč za 100 mega leští lávku . To nemají ani v City.

Reagovat
Wazza228

Však Grealish někdy na lávce je

Reagovat
Golasso

To je pravda

Reagovat
Neutron

To vyzera, ze dostaneme desinu tvl

Reagovat
Whitemedia

Eriksen si teď asi musí říkat, že měl raději na tom Euru chcípnout.

Reagovat
Man__United

Reagovat
Front hell

ty vole

Reagovat
Golasso

memento ne-mori

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
avicii

Reagovat
Man__United

Vyhrajeme 2-1

Reagovat
Salfovic

To je peklo Tohle by dostalo na prdel i od Lutonu.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Nikikrew

Ok tak toto by malo byt easy

Reagovat
martin.b

Tyjo tak to nemá cenu ani pouštět…

Reagovat
J0EL

obligatnych 1:0 po tecovanej strele a vlastnom gole Gabriela. Na strely ale vyhrame 40:1...

Reagovat
Gunner14

Reagovat
vodka

Reagovat
Mastný Chobot

To bude velka hanba, ak nahodou nevyhrame

Reagovat
Grahf

to musí byť najhoršia zostava za posledných 10 rokov, čo nastúpila. Ak to nebude aspoň o 5, tak si arsenal titul nezaslúži.

Reagovat
Salfovic

Deset? To jako že někdy za Fergusóna nastoupil takovej sračkoidní výběr?

Reagovat
LaVolpe

Jako sestava na první pohled směšná, ale stále kdyby mně někdo nabídl výhru 0-1 penaltou v 97. minutě, tak to beru hned.

Reagovat
Man__United

Holky 3-0 a pohár je doma, snad kluci napodobí za 2 týdny!

Reagovat
Gunner14

Brother in Christ kurz 8,1

Ta sestava MU..tohle jestli proserem

Reagovat
Whitemedia

Na tomhle je nejhorší, že kdykoliv jsem si v minulosti říkal, v jak trapné sestavě soupeř nastupuje a že ho musíme roztrhat, tak z toho pravidelně byly ztráty.

Reagovat
Gunner14

právě, bych byl míň nervózní kdyby byli v plné sestavě

Reagovat
Greaber

Ted se sazkovky koukli na sestavu a zvedli to dokonce na 9

Reagovat
LaVolpe

1.3 na výhru Arsenalu...šílenost

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Greaber

Úplně si představuju jak takový Tonali teď sedí doma na gauči, politý potem kouká na ten kurz a teď neví. Tohle nevsadit, tím promešká životní příležitost, ale když ho někdo práskne, tak si už asi nekopne

Reagovat
Man__United

Reagovat
Maximm9

Reagovat
jackinho10

Nekdo stream?

Reagovat
Man__United

Tohle je ten rozdíl co teď řekl Lukáč, Arteta má celou sezónu stoperskou dvojici neměnnou 32 zápasů stejnou, naproti tomu my skoro každý zápas úplně jiná!

Reagovat
Kiss Me Polka!

partey

Reagovat
krisa

Byl někdy na United doma kurz 11?

Reagovat
Werkrider

na ně teď byl kurz 11?

Reagovat
krisa

Jo, těsně před začátkem. Jsem chtěl dát na Arsenal ale za 1,25 to nestálo

Reagovat
Salfovic

Prvních 12 minut vyrovnaná hra, takže ManU neprohraje

Reagovat
Tommy the Gunner

LEANDROOOOOO

Reagovat
Hlahart

Casemiro?

Reagovat
Hlahart

Ať jde do píči. To je jedno, jestli to je CB nebo ne, to je fakt k zblití, co předvádí

Reagovat
Man__United

Reagovat
fcb+mufc

Reagovat
Man__United

Casemiro je picus

Reagovat
masly008

Mohl ho vystavit do ofsajdu Onana

Reagovat
Hachim Mastour

golazo

Reagovat
Golasso

Kam šel ten Casemiro? Leo

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
dantetomas

Tak este ze na to Casemiro nesere

Reagovat
Whitemedia

Havertz bůh

Reagovat
Liveral

Case

Reagovat
Neutron

To je obrana na urovni siedmej ligy…Casemiro absolutne mimo, a Evans s Amrabatom tam neviem o co sa akoze pokusali…

Reagovat
Kixi Syhimour

Nahhh, kam spěchat Case

Reagovat
Kiss Me Polka!

casemiro

ale celkově takový antiklimaticky gól, tak strašné pomalá akce poté, co to kai převzal, přesto uklizime do prázdné

Reagovat
Man__United

Fakt bych ho okamžitě střídal a dal tam Kambwalu, úplně zbytečný gól z hovna, do teď Arsenal nic neměl

Reagovat
vodka

Dpc ten casemiro teď očekávám, že se rozsypem do 10 minut a ještě aspoň jeden dostaneme do poločasu

Reagovat
vodka

Osobní tip: kiks Onany

Reagovat
vodka

A McTom je teda zatím taky hrozný, jako u něj vůbec nezpochybnuju snahu, ale zatím to docela kazí a i špatně dostupuje..

Reagovat
krisa

Ale teda Arsenal zatím takový bez šťávy..

Reagovat
Kixi Syhimour

docela na půl plynu

Reagovat
mojmira

posraný až za ušima, že dneska se musí 100% vyhrát, kor proti takovým účkům

Reagovat
LaVolpe

Hrajem hodně trpělivě. Až bez emocí.

Reagovat
krisa

trpělivě budeme čekat až se dřevo McTom zas ukopne..

Reagovat
Golasso

I MU hrají docela dobře, na naše slabiny.

Reagovat
Man__United

Bruno hrozně chybí

Reagovat
SunFells

Neville

Reagovat
LaVolpe

Penalty call?

Reagovat
SunFells

Jojo a jaké dementní zvuky u toho vydával.

Reagovat
Man__United

To ani VAR neřeší, to by mohla být klidně penalta, však ho rukou odstrčil

Reagovat
kaaspis

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kiss Me Polka!

stal na mistr a amad do něj naběhl, jediný pohyb od Gabriela byl ten, že se otočil aby se srazili bokem a ne celem

Reagovat
Man__United

No kdyby to byli City tak je to penalta

Reagovat
Front hell

City by rovnou připsali gól

Reagovat
krisa

no klidně fakt ne

Reagovat
Kixi Syhimour

Partey se toho teda nebál

Reagovat
Tommy the Gunner

Partey je uplne mimo

Reagovat
Golasso

Partey v létě k velbloudům snad, jinak dopadne jak Casemiro. Trossard na tom levém křídle je v takovém zápase k ničemu.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Modřín2

No lepší atmosféra byla i na dnešní divizi,na kterou jsem se byl dopoledne podívat.

Reagovat
krisa

A tutově i lepší fotbal

Reagovat
Modřín2

Zatím je to stejná srajda.

Reagovat
krisa

Zatím hrozný výkon

Reagovat
Kixi Syhimour

No, Arsenal si hraje, co jim stačí, a United se zatím nedokáží propracovat k pořádnému zakončení, i když vypadají opticky dokonce i lépe. Moc bych Arsenalu nedoporučoval hrát na OT na nějakých 1:0.

Reagovat
Golasso

Zahráváme si

Reagovat
vodka

Jediné zakončení byl hojlund, kterému to po kiksu parteyho podklouzlo, pár situaci po odražených balónech na hranici vápna taky volalo po zakončení, ale awb, amrabat i mainoo si dávali vždycky přednost

Reagovat
Kovalsky

Lukac je fanusik United? Lebo ich dost chvali, naopk mi pride ze Arsenal moc nemusi...

Reagovat
fenixLFC

tak u arsnealu nie je moc co chvalit a united vyzera aktivnejsie

Reagovat
Golasso

On tak chválí každého, když hraje proti nám .

Reagovat
guestikor

Jo je

Reagovat
Man__United

Hrajeme dobře, škoda že je Casemiro ocas

Reagovat
fenixLFC

garnacho je ale hrozny solista. on sa v tom ronaldovi vidi az prilis

Reagovat
Mastný Chobot

Mozeme zatial dakovat tomu, ze Casemiro uz ukoncil profi karieru, lebo neviem ako inak by sme chceli dat gol.

Velmi zly vykon od nas, Thomas hra jak keby sa celu noc skryval pred policiou. Rice je mimo zapasu, kazdemu vsetko trva strasne dlho. Okrem Havertza tam snad nie je koho pochvalit.

Reagovat
vodka

White je extrémní neympatak, ale hraje taky dobře, zbytek je fakt slabší

Reagovat
Raff81

Nemůžu uvěřit svým očím....co tohle mělo znamenat??? Darovanej gól od Caseho, jinak jeden z nejhorších poločasů co pamatuju... naprosto příšerný skoro od všech...jestli takhle přistoupíme aji k druhýmu poločasu, tak budu regulérně přát MU ať to otočí

Reagovat
Nikikrew

To si teda docela zahravame. V utoku bezzuby, sance ziadne nato, ze stoperov hra Evans a Case. Opticky vyzera United lepsie, nastastie sa mozeme spolahnut na top obranu a zranenu ofenzivu domacich. V sumare, je to slabota

Reagovat
vodka

Od nás docela ok poločas, nejlepší amad, Evans a dalot...

Reagovat
Man__United

Amrabat taky ok, ukazuje se jak strašně důležitý je Bruno

Reagovat
vodka

J, amrabat je taky dobrý, hodně se stahuje a osobní souboje vyhrává

Reagovat
smazaný uživatel

On kdyby dostal trochu prostor proti slabým se rozehrát a hlavně si zvyknout na tempo v PL, tak by mohl být docela dost platný.

Reagovat
vodka

Nevím, jeho limity v zrychlení byly šílené, ale kdyby jsme víc hráli v sezóně jak dneska, tak možná, ale do základu určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale ty nejvíc vynikly, když hrál beka, ne? To se pak nemůžeš divit.

Reagovat
Modřín2

Bez Bruna je MU bezzubý.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jakože teď je stoperům United dohromady 68, no

Reagovat
ACSMan

A to nehrajem na 3 stopery viď

Reagovat
Man__United

Klidně bych o poločase Casemira stáhl a dal tam Kambwalu, poločas by mohl po zranění zvládnout

Reagovat
guestikor

Nevim no, ten Partey se mi posledni zapasy vubec nelibi. S Jorginhem jsme meli ten stred vetsinou vic pod kontrolou, nez s nim... V lete se ho snad zbavime a na tu sestku prijde Bruno/Zubimendi

Reagovat
Modřín2

Snad MU srovná a budou všichni ostatní spokojeni.

Reagovat
Csaplárova past

Mount zase zraněný? Nedalo mi to a podíval jsem se na jeho minuty - ten hráč odehrál 90. minut jen jednou, 1.listopadu

14 zápasů v lize a 514 minut

Reagovat
dantetomas
Reagovat
Csaplárova past

Kdyby United zavolali do deseti minut, mohli dostat zcela zdarma a absolutně bezplatně ještě Jamese ...

Reagovat
Gunner14

Amrabat na párku i s hořčicí

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Kixi Syhimour

Hezky wan Bissaka

Reagovat
fenixLFC

garnacho

Reagovat
Man__United

Garnacho mě začíná srat tím hraním na sebe

Reagovat
Modřín2

Aspoň ty jeho sólička nekončí nebezpečným protiútokem, tak jak to dělá Madueke.

Reagovat
Kixi Syhimour

Saliba, oukej

Reagovat
Hachim Mastour

garnacho

Reagovat
Mastný Chobot

MU s najhorsou zostavou a my len odkopavame a nechavame ich hrat... otras

Reagovat
Csaplárova past

Arsenal skvělý finiš sezóny, s tím těžkým losem. Musí být flustrující skončit druhý v nejlepší sezóně za posledních 22 let

Reagovat
Mastný Chobot

*Fluktujici

Reagovat
vodka

Frustrující, flusa se na MU

Reagovat
Kiss Me Polka!

zajímavá froskule

Reagovat
krisa

flustrující je dnešní výkon Arsenalu

Reagovat
LaVolpe

Třeba minule to byl skvělý výkon a porážka 1-3.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Man__United

Amad zraněný, nečekal jsem nic jiného pojebana sezóna

Reagovat
vodka

Antony žlutá za barak

Reagovat
Modřín2

Konečně jde ježek Sonic na plac. Teď terpve bude sranda, protože doteď to byla otřesná nuda.

Reagovat
Neutron

Z toho Garnacha ma raz vykoti.

Reagovat
fenixLFC

garnacho je fakt koncovy hrac- kazda akcia unho skonci.

Reagovat
Hlahart

To je u ofenzivního hráče hodně nezvyklý teda

Reagovat
vodka

Letos furt lepší než rashfrod. Ale je to do budoucna gem

Reagovat
fenixLFC

dokial sa nenauci nahravat a rozmyslat tak z neho nic nebude

Reagovat
Greaber

Do budoucna by to byl gem pod nekym, kdo umi s mladyma pracovat, coz teda ETH neni

Reagovat
vodka

a v ajaxu s něma dělal co?

Reagovat
Rohlíček

Saka dalsi otresny vykon

Reagovat
Golasso

Reagovat
Hlahart

Onana

Reagovat
krisa

tak za tohle bych dal Sakovi kartu, to byl ultrahnus

Reagovat
O.Giroud

a toto spravi so žltou?

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Kiss Me Polka!

tohle je totalne k smichu na fotable. ze je to totalne rozhodcimi/fa ingorovano, jako neco normalniho, pritom je to extra trapne a amoralni

Reagovat
Acquanni

Taky se mi to nelíbilo. Na druhou stranu kolikrát hráč vypadá, že umírá, řekne sudímu, že je v pohodě, do dvou minut leží zase, nechá se ošetřit a do minuty zas běhá jak srnka? To mi přijde horší a je to bohužel úplně běžná záležitost. A nikdo po žluté nevolá

Reagovat
O.Giroud

Tak neviem či si niekedy dostal po nohách, ale fakt to zabolí a neznamená to, že teraz 10 min nebudeš vedieť chodiť to je fakt tá najmenšia vec. Zatiaľ čo toto je zmrdstvo, a ak sa má všetko obhajovať, že aj druhý to robia tak to rovno by sme nemali riešiť ani simulácie

Reagovat
masly008

počkej jako že je zmrdství to že to zkusil a nešlo to a vystřídal pro zranění?

Není horší když tohle někdo udělá a pak zase hraje dál?

Reagovat
pingla

to je pičus ten Saka, to si nemůže sednout na prdel mimo hrací plochu?

Reagovat
Dontlookatme

Proč by to dělal? Hráč utd by udělal ve stejné situaci úplně totéž, dělají to všichni, když se jim to hodí. Tohle je chyba systému a rozhodčích, že to nechávají bez odezvy.

Reagovat
masly008

A jak by to jako měl rozhodčí řešit?

Jako že v posledních třeba 10 minutách bude dávat všem hráčům kteří se po zranění vrátí na hříštš a pak se nechají vystřídat tak že všem budou dávat žluté?

Reagovat
pingla

proto, aby nezdržoval? však já nikde nepíšu, že se mi to líbí o hráčů MU. stačilo by za tohle dát žlutou a jede se dál (v případě Saky tedy konec v zápase, a nestřídal by )

Reagovat
masly008

Kvůli Saky se přerušila hra jen jednou. Takže vždy když se hráč vrátí po zrannění na hřiště a pak už nemůže pokračovat tak bys dával žlutou?

Vlastně ještě jinak, pokud se hra kvůli zranění přeruší tak dávat vlastně žlutou.

Reagovat
pingla

co si to vyblil za nesmysl.

Saka úplně bez problému mohl udělat 3 kroky a sednout si za lajnu, kde mohl sedět dodnes a nemusela se přerušovat hra, čekat na doktory, kteří ho odvedli za lajnu a vystřídal. Jednoznačné zdržování hry, žlutá karta na místě. A je mi šumák, jestli je to hráč Arsenalu, United, Lutonu, jestli je první nebo poslední minuta hry, stav 0:0 nebo 5:0, jestli už jednu kartu má nebo ne. Jako když zakopneš míč po odpískání.

To sis slušně doplnil něco, co v mém textu vůbec nezaznělo

Reagovat
masly008

jedno přerušení kvůli zranění.Jedno.

Není jediný důvod za to dávat kartu zvlášť když se nedávají ani za to že to někteří udělají třeba 2x a každý řekne že to zkusil a nešlo to.

Reagovat
Dontlookatme

Jsi viděl první fotbalovej zápas? Jasně, že si mohl jít sednou za lajnu, ale takhle to bohužel nefunguje, každý hráč v téhle situaci si sedne na hřiště a dá šanci lavičce zareagovat a tím spíš, když výsledek hraje karet a můžeš chvilku pozdržet, dělají to tak všichni a vždycky dělali. Nechápu čemu se divíš? Já to taky úplně neuznávám, ale tvoje komenty mi přijdou, že jsi fakt poprvé zapnul fotbal nic ve zlym

Reagovat
EL Gringo

Otras ten United aj Arsenal, bolia z toho oci

Reagovat
O.Giroud

nezasluzil si ani jeden vyhrat, ale tak v jednom time je Casemiro

Reagovat
Modřín2

Letos jsem toho viděl hodně, ale tohle je s přehledem nejtrapnější a nejnudnější zápas sezóny.

Reagovat
krisa

Reagovat
LaVolpe

Martinelli příšerný.

Reagovat
Kiss Me Polka!

??jeden z lepsich, aspon tam mel jednu vytvorenou sanci, nepropadl snad dozadu, vybojovane rohy...

Reagovat
Dontlookatme

Zrovna dneska to byl jeden z jeho lepších výkonů dnes. Škoda, že u té šance zamířil přímo do Onany.

Reagovat
dantetomas

Mat Garnacha za spoluhraca musi byt fakt zabava. Hravam s par takymi v stredu vecer len tak pre zabavu a oni tu zabavu uplne dojebu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Reagovat
Front hell

Znám

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
krisa

A ještě je to hrozná tlama s dementním účesem

Reagovat
Greaber

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Ligter

Reagovat
masly008

To byl zápas na

Reagovat
Edgewalker

Grc, utrpěli jsme výhru. Vlastně nám byla darována, ne-li přímo vnucena.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
LaVolpe

Small club mentality.

Reagovat
Edgewalker

Ok, trošku jsem si zapřeháněl, ale výkon to dobrý nebyl.

Reagovat
kitas

Arsenal bol lepší. Aj o dva góly. Akoze čo čakáš? Že Arsenal na Old Trafford výhra o 5 gólov a držanie lopty 95:5? Nechápem to

Reagovat
Edgewalker

Zbytečné ztráty, špatný pohyb, neschopnost jít do pořádného protiútoku...mělo se z toho vytěžit víc, zvlášť když porovnám naši formu a formu United s poslepovanou obranou. Jinak za výhru jsem samozřejmě rád.

Reagovat
Hachim Mastour

Ten Lukáč asi naozaj fandí United

Reagovat
Ragnar Lothbrok

100%. Komik

Reagovat
Dontlookatme

Ani se to nesnažil zakrýt. Otřes ho poslouchat.

Reagovat
Man__United

AVL

21:00

Liverpool

KOMENTUJE KATEŘINA SVITKOVÁ

HLAVNÍ PROGRAM

CANAL+ Sport

Jako to bude komentovat sama nebo s někým? Celkem odvážné od nich ale proč ne

Reagovat
Salfovic

Všichni se báli, že by to bez sexistických narážek 100 minut nevydrželi.

Reagovat
eder

Nevěřím, že se bál i Jiří Hošek...

Reagovat
fenixLFC

v studiu je skvela. s tvarohom jedini pocuvatelni ludia

Reagovat
avicii

ale komentovanie je odlišná záležitosť..

Reagovat
Front hell

Reagovat
eder

OT k hokeji: Bratia Slováci dobre prejebali náskok 4:1...

Reagovat
fenixLFC

kde je zas robbo

Reagovat
Spikous

Ideálne dnes výhra Aston Villy, zajtra výhra Tottenhamu a cez víkend výhra Arsenalu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Spikous

Liverpool výhru nepotrebuje

Reagovat
fenixLFC

to sice nie ale aj tak si nebudem priat nasu prehru. a ked prehrame who cares. aspon bude uzavreta aj otazka LM.

a na forach placuci gunneri ako tottenhamu o nic nepojde a nebudu sa snazit

Reagovat
Spikous

No ja dúfam v našu výhru dnes . Pretože sme momentálne schopný strátiť aj to štvrté miesto s našou formou. Dúfam že dnes pôjdete na pol plynu

Reagovat
fenixLFC

martinez

Reagovat
Spikous

Tak zajtra musí City vyhrať

Reagovat
Spikous

Super začiatok

Reagovat
avicii

Martinez

Reagovat
J0EL

Once a gunner, always a gunner

Reagovat
LaVolpe

Už jsem letos viděl všechno.

Reagovat
Spikous

Villa to štvrté miesto naozaj nechce

Reagovat
EL Gringo

Martinez Ešte viac ma to teší že sa to stalo práve jemu

Reagovat
avicii

Reagovat
Man__United

Martinez pomáhá Arsenalu aby Tottenham měl ještě o co hrát zítra

Reagovat
fenixLFC

diaz to teda prihrava uplne na random

Reagovat
fenixLFC

to bude ofsajd

Reagovat
Mastný Chobot

Toto je podla mna uplne o nahode rozhodovanie mne sa zdalo, ze bol Gomez off a urcite by sa dala aj taka ciara nakreslit.

Reagovat
fenixLFC

ja chapem ze uhol kamery skresluje ale jak toto nebol ofsajd, to fakt nechapem proste jak pises, tie ciary si vedia nakreslit ako chcu

Reagovat
O.Giroud

Nam tuším tuto sezónu 2x takyto tesny ofsajd neuznali a teraz keď si človek povie to bude ofsajd a o nič nam nejde tak zrazu zelena

Reagovat
martin.b

Tak zase se tam nerýsovaly čáry od konce rukávu, záběr trochu zkresloval a evidentně se tam Gomez vešel no, nic moc kontroverzního tam nevidím.

Reagovat
martin.b

Naprosto přehledná situace a trvá to půl hodiny

Reagovat
SunFells

Jak už i Gomez tam posílá takové henryovinky, tak Villans nemají šanci.

Reagovat
Spikous

Tie naše kraje obrany Digne a Konsa úplne mimo ako spomaľujú hru .

Reagovat
Spikous

Ten Carlos ako toto nedal

Reagovat
fenixLFC

hlavne tam ma za sebou 20 goloveho watkinsa a on si povie ze mu to vyzere

Reagovat
Spikous

Nemám slov ...Watkins by to v pohode doklepol ... No naše kraje obrany sú úplne zbytočne dnes smerom dopredu. Digne stále spomalí hru a Konsa vlastne na pravo ani nehraje

Reagovat
fenixLFC

coho sa najviac bojim tak ze v tom ajk sa ta atmosfera hecuje klopp vypeni a dostane zltu

Reagovat
Spikous

No ono tomu začína dosť napomáhať rozhodca ktorý necháva tímy hrať dosť tvrdo

Reagovat
fenixLFC

to mi uplne nevadi tu atmosferu skor budu hustit fanusikovia

Reagovat
Spikous

No hlavne už malo byť vyrovnané ale Carlos a Diaby si povedali že nie

Reagovat
fenixLFC

diaz

Reagovat
fenixLFC

proste profesionalny futbalista nie je schopny dat presnu prihravku do beku cez obrancu

Reagovat
Spikous

Taktický

Reagovat
martin.b

Fakt strašný, dvě finálky na Salaha úplně dojebe

Reagovat
Modřín2

Tohle byl fotbal a ne ta sračka včera.

Reagovat
SunFells

0.99 xG

Reagovat
SunFells

ten Carlos

Reagovat
Spikous

Watkins ktorý stál za ním musel dostať infarkt keď to videl

Reagovat
SunFells

To bych mu nevyčítal, oči na balóně a jde po šanci.

Reagovat
Spikous

Ta obrana je úplne mimo

Reagovat
Spikous

Ako je možné už toto nedať? Úplna panika

Reagovat
martin.b

Co tam toho Baileyho tak rozohnilo ?

Reagovat
O.Giroud

asi mu niekto z hracov vynadal prečo sa zapojil

Reagovat
Spikous

Vôbec nechápem keď bol práve on ten ktorý bol ofsajde tím je úplne nervózny a dobre vedia že môžu prísť o štvrté miesto kľudne

Reagovat
LaVolpe

Asi ho Watkins za to zjebal.

Reagovat
LaVolpe

Byl offside a za ním byl Diaby onside.

Reagovat
Spikous

To uzná

Reagovat
SunFells

Tam byl tak půl metru off

Reagovat
Spikous

Pri VARe nikdy nevieš v PL najmä

Reagovat
LaVolpe

Jako zatím solidní řežba z obou stran.

Reagovat
Spikous

Ale zápas dobrý v slušnom tempe

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Spikous

Ja už neviem z čoho chceme dať gól

Reagovat
fenixLFC

macca

Reagovat
martin.b

Darwine ty máš timing

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Spikous

Zápas rozhodne baví

Reagovat
fenixLFC

to rozhodne. keby nam o nieco islo tak by ma jeblo, takto je to sranda

Reagovat
Spikous

No mňa ide poraziť z nerealnej šance na tri body tu zrazu prišla šanca na výhru a miestenku v LM

Reagovat
SunFells

Duran je tak sexy zakončovatel

Reagovat
SunFells

Ale Liverpool šup honem odpovědět.

Reagovat
MystycMac

Nech je United jaky je ale proste väčších úbožiakov ako Liverpool proste v PL nieje...

Reagovat
MystycMac

Ale ten Maďar dobrý flop nato aký bol naneho hype na začiatku sezóny...

Reagovat
aramaki

Tak celý Liverpool mal záver sezóny slabší. Szoboszlai nemal vyslovene zlú sezónu prvý rok v PL, stále má len 23.

Reagovat
fenixLFC

nanho nereaguj, je to troll

Reagovat
Hachim Mastour

skurvená villa

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Front hell

Reagovat
SunFells

bylo by to pro ně dost kruté nevytěžit z toho nic

Reagovat
penepi

Reagovat
Euphael

Reagovat
fenixLFC

diaby je ale debil :D miesto aby siel za ciaru v zapase ked potrebuju dat gol tak tam zdrzuje

Reagovat
Kinky7

Potřebujou nutně? Takhle jim stačí na 4. Flek remíza s CP . To asi není nutné riskovat pak

Reagovat
fenixLFC

pokojne mohli riskovat, dat 4. gol tak maju LM istu. keby nahodou dostali tak furt musia porazit CP. tak ako pri remize. ono tych 9 golov az taky rozdiel nie je- v pripade dvoch vyhier spurs a prehry villy je to aj pri najntesnejsich vysledkoch o 6, co nie je neprekonatelne. najma ked villa bude branit ako dnes proti vo forme hrajucemu CP a ked spurs hraju proti zufalemu sheffieldu

Reagovat
Luc-Luc

klauni

Reagovat
LaVolpe

COYS!

Reagovat
Free_player

Reagovat
VTID94

Reagovat
mr.Silver

Vicario

Reagovat
VTID94

To je pekná dilema keď City nemusím ale prehra Tottenhamu nám zaručí LM

Reagovat
Spikous

Aj remíza nám zaruči LM

Reagovat
J0EL

Btw sliepky nevyzeraju, ze by to vypustili. Kto by to bol povedal

Az na toho sabotera Hojbjerga celkom dobry vykon zatial

Reagovat
mr.Silver

Rozehrávka Spurs

Reagovat
FUnk

stream pls?

Reagovat
Kiss Me Polka!

Dragušin nevim kdo to je, ale velky hrac

Reagovat
owny✨

Takovej lepší Saliba

Reagovat
Hachim Mastour

Naši bieli parťáci si zatiaľ nevedú špatne

Reagovat
jk

City překvapivě nervózní teda. Pochvala Angemu za ten pressing, docela se na to dalo i dívat. V rozehrávce sme se vrátili k té divočině ze začátku sezóny a musím uznat že z toho vznikají velmi zajímavé situace, na obou stranách bohužel.

Jsem rád že hráči dokazují, že nějaké vypouštění bylo jen v hlavách fanbase woolwiche. Bohužel remíza je v téhle situaci snad nejhorší možný výsledek

Reagovat
J0EL

Snad to zlomite a o tu LM este dnes zabojujete.

(A potom vas snad rozdupe aj Sheffield )

Reagovat
jk

I posun na 5 milsto je pro nás progress, takže opravdu žádnou CHL teď nemusíme oplakávat.

Reagovat
J0EL

Treba sa tesit z malickosti

Reagovat
jk

Tak hlavně to vidět realisticky. Vzhledem k okolnostem je rpro nás prostě 5. Místo úspěch, způsobený z velké části i výpadkem konkurence.

Reagovat
Petr.Petr

Tjn treba ze dvou fa cupu a dvaceti let cekani na titul

Reagovat
J0EL

Zalez do kanala, tupelo

Reagovat
krisa

to já doufám, že si tu LM ukopou

Reagovat
LaVolpe

Pokud nám přiklepnou titul, tak jim LM budu přát.

Reagovat
krisa

Ty voe, jak se počítá to xG? Ty šance Fodena a Silvy na konci a 0,35?

Reagovat
LaVolpe

Pískal ofsajd u Silvy.

Reagovat
J0EL

Reagovat
jk

Silva měl před sebou ve směru na bránu dva hráče, 0.35 je vlastně docela v pohodě.

Reagovat
J0EL

Aaand, it's gooooooone

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Co ten Hojbjerg do píči dělá

Reagovat
krisa

A je to vpejči

Reagovat
martin.b

A tady se offside přezkoumává pár sekund max

Reagovat
krisa

Co tam taky zkoumat..

Reagovat
martin.b

To jsme si tady na podzim říkali taky

Reagovat
penepi

konečne kua

Reagovat
Hachim Mastour

bentancur

Reagovat
Csaplárova past

Jak nale decko u Clovece nezlob se

Reagovat
mr.Silver

Romero je hrozný bezmozek

Reagovat
mistr129

Reagovat
iamek

Reagovat
penepi

Reagovat
owny✨

Reagovat
diastan

Reagovat
jk

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Kiss Me Polka!

konečně tomu zmrovi někdo ukázal jaké to je když chodí naproti hlavě kopačkou

Reagovat
fenixLFC

romero je neskutocna pica

Reagovat
iamek

Romero zmrd

Reagovat
jk

Ffff co to bylo?

Reagovat
fenixLFC

preco sa pytas na nazor fff? ten fandi nam

Reagovat
jk

Pravda

Reagovat
Spikous

Jebly je ten Romero

Reagovat
martin.b

Psychopat Romero

Reagovat
Lenochod

Reagovat
penepi

Lol, tie piče budú na neho ešte bučať. Za toto by si zaslúžili, aby Arsenal vyhral titul.

Reagovat
mr.Silver

Ederson taky sympaťák

Reagovat
Csaplárova past

Ederson a Bentancur

Reagovat
Hachim Mastour

další nezvladajko

Reagovat
Maximm9

Bentancur a Ederson se muzou jit kopat navzajem

Reagovat
mimi_united

Grealish ----> Chelsea

Reagovat
Figurehead

Reagovat
mr.Silver

Ajajaj

Reagovat
Mato178178

Titulovy zakrok?

Reagovat
Moshe Dajan

Ti dnešní hráči jsou fakt jenom sobečtí psi, takhle brečet kvůli střídání Mají přát spoluhráči, že si taky zahraje, hovada.

Reagovat
krisa

Jaj, moc nechybělo. Beztak by to Ederson pustil

Reagovat
krisa

Madison totálně mimo hru Son vlastně taky

Reagovat
martin.b

Akanji byl steal jako prase, skvělej hráč.

Reagovat
Miguel19

A skoro je ten steal stál titul

Reagovat
martin.b

Reagovat
mr.Silver

Bože, Kulusevski

Reagovat
mr.Silver

Son

Reagovat
krisa

Kuuuurvaaaa Son

Reagovat
masly008

Pepek

Reagovat
Maximm9

Pepek

Reagovat
Ragnar Lothbrok

To je mrdka

Reagovat
Kixi Syhimour

Pep

Reagovat
MystycMac

Dakujme pánu bohu a hlavne Realu Madrid že ich aspoň vyhodili z LM

Reagovat
mr.Silver

Bože to jsou babráci

Reagovat
diastan

Joooooooooo.....uffff ...suche triko ale uz piskej konec

Reagovat
Sandstorm

Tak gratulky Shity k titulu.

Reagovat
Hachim Mastour

čurák Porro, všetko čo sa dalo dojebal

Reagovat
MystycMac

Doku trápny

Reagovat
Miguel19

Easy

Reagovat
penepi

Campeones

Reagovat
Ángel di María 22

Zruste PL

Reagovat
herbage

Son mohl mít sochu před Emirates a takhle to posere

Reagovat
Front hell

I stánek si tam mohl postavit

Reagovat
El Cid z City

Poďme ešče nahnat scóre!

Reagovat
Vinci

Nejvyšší čas povolat Sona na tu vojnu

Reagovat
mr.Silver

Hned na Ukrajinu

Reagovat
MystycMac

Hovorim jedno štastie že mame Real Madrid a tenty tým vyhodil z LM snáď to aj vyhraju aj ked ľúto mi je Dortmundu...

Reagovat
Jesfey

Reagovat
diastan

Tak v nedeli smaznout Soukalovce a je to doma

Reagovat
fenixLFC

co s tym ma gabca?

Reagovat
Svatej

tady budem?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele