Ligové zápasy v zahraničí?

15.05., 15:36
Aktuality
Sídlo FIFA (© AFP)

Mezinárodní fotbalová federace (FIFA) ustanoví pracovní skupinu, která se bude znovu zabývat pravidlem, jež zakazuje pořádání ligových zápasů v zahraničí. Informovala o tom agentura AP.

Pravidlo bylo v posledních letech předmětem i právních sporů, FIFA se ale nyní nebrání změně. Po vzoru zámořských soutěží NHL, NBA nebo NFL možná dovolí evropským klubům hrát některé ligové zápasy v zahraničí.

Dosud se přesouvaly pouze finálová utkání o Superpohár jednotlivých zemí. Italské, španělské nebo francouzské kluby v minulých letech hrály v Saúdské Arábii, Číně nebo Izraeli.

Autor: ČTK

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele