Krejčí může být rekordní posilou Girony, katalánský celek nabízí deset milionů eur

15.05., 09:58
Aktuality
Ladislav Krejčí (© AFP)

Ladislav Krejčí během letošního léta s největší pravděpodobností opustí Spartu a španělská média znovu spekulují o zájmu Girony. Tentokráte přinesla i konkrétní čísla, katalánský celek za letenského kapitána nabízí deset milionů eur.

Český reprezentant má v hlavním městě smlouvu jen do června 2025 a úřadující mistr s deseti miliony eur není zcela spokojen, sumu by rád navýšil a vyinkasoval ještě tři až čtyři miliony navíc.

Girona má jistou účast v příštím ročníku Ligy mistrů a podle deníku Relevo nadále probíhají jednání, která by s velkou pravděpodobností měla vyústit v dohodu. Krejčí by přitom mohl naskočit přímo do základní sestavy, jelikož kabinu po letošní sezoně opustí stoper Eric García, dalšími středními obránci v současném kádru jsou stárnoucí Daley Blind (34), Juanpe (33) a David López (34).

25letý Krejčí s fotbalem začínal v Brně a barvy Sparty hájí od července 2019. Za klub zatím nastřílel 44 branek a letos s ním míří za obhajobou mistrovského titulu. Zájem o něho mají i lisabonský Sporting nebo Betis, sám fotbalista spekulace rozvířil začátkem března. "Odchodu se nebráním. Já už jsem si ten sen a slib, který jsem klubu dal, splnil, v tom mám čisté svědomí," řekl tehdy.

Girona si v příští sezoně zahraje Ligu mistrů a dají se očekávat větší investice do kádru, než tomu bylo do letošní sezony. Zatím rekordní posilou je střelec Artem Dovbyk, ukrajinský celek Dnipro-1 za něho loni dostal necelých osm milionů eur.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (289)

Přidat komentář
Y.N.W.A

10 mega E je za toho blázna málo

Reagovat
ACSeRw!n

ale uz ma svuj vek

Reagovat
oli9

Naopak pro Spartu je to jackpot.. 2 roky zpět bych řekl ať chtějí víc ale teď je to ok

Reagovat
Beči

25 let a rok do konce smlouvy. Za mě akurátní za těchto podmínek.

Reagovat
Firkraag

Měli by ho prodat přes Košice, ať se Bartoněk posere

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Kily

Reagovat
kilobyte

Srát na peníze. Ať mu Křéťa nasype a dohraje tady kariéru. A Bartoněk nedostane ani halíř.

Reagovat
Firkraag

Jo na konci kariéry ho vykoupí ze Sparty sám a dostane ty peníze

Reagovat
monty25

Zrovna včera jsem si hledal na wiki, kdy Sparta naposledy obhájila titul a narazil jsem na okolnosti Nedvědova přestupu do Lazia...

Reagovat
Bex5

Jako strasny picove to byli

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
lampas

Reagovat
doshcz

Reagovat
vodka

Reagovat
Greny

Reagovat
ZB 07

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Bex5

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
dontcallmeandre

dnes spíš přes westham :D

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
vceradnesazitra

Do MU

Reagovat
kbtk23

To jim snad nemůžou nabízet ne ? Nechci tady dělat z Ládíka nějakého dřeváka, ale za ty peníze mi to přijde jako naprostý úlet. Jestli je to pravda, tak pokud tohle Sparta nevezme, tak jsou blázni. Více jim už nikdy nikdo nedá.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
PL28

Tak když si vezmeš kolik Benfica vysypala za dřeváka Juraska, který skončí možná tak někde v Řecku nebo možná na Kypru za chvíli

Reagovat
Bakary3

No, ne.

Jurásek ten potenciál má a on to ještě ukáže.

Reagovat
Kily

+ taky měl smlouvu ještě na tři roky, ne na poslední sezonu

Reagovat
wyqinac

+ je taky o rok a pul mladsi, tj o 2,5 roku mladsi v dobe prestupu

Reagovat
Bakary3

+ taky zabehne stovku pod 20

Reagovat
wyqinac

kterej z nich?

Reagovat
Bakary3

No krejčí ne

Reagovat
BaggioRoberto

Jurasek mel dobrej pulrok, vyhori jak Zima. Krejci ma sve mouchy, ale je to zijici legenda Sparty, vudce, neskutecne produktivni hrac. A co je uplne nejvtipnejsi je ze mame v Hofenheimu, kde se Jurasek neprosadil, stejne jako v Benfice, Kaderabka, kterej hraje 10 let bundesligu a repre ho uz par let ignoruje. Pritom je to nas jediny bek na tehle urovni a slouho budeme na jeho karieru nostalgicky vzpominat.

Reagovat
Bakary3

Krejčí žijící legenda Sparty, sorry, to je úlet.

Stejně tak na Kadeřábka nebudeme nostalgicky vzpomínat, prostě na jeho postu v tu dobu vyletěl Coufal a to ještě v Bremach byl super Gebre.

Kaderabek jediný bek na téhle úrovni, čili Coufal se nepočítá?

Jurásek neměl dobrej jen půlrok, ve Slavii byl kvalitní od začátku a předtím v MB.

A už se neprosadil, už vlastně nemá šanci?

A nějakou další blbost tam nemáš?

Reagovat
ACSeRw!n

samozrejme, ze to je zijici legenda Sparty.. proc se ke Sparte porad vyjadrujes, kdyz nevis o cem mluvis?

Reagovat
KingMaster13

Stejně jako vy se vyjadřujete o nás a píšete ještě daleko větší kraviny. A tím nemyslím teď konkrétně zrovna tebe

Reagovat
Front hell

Touhle logikou bys tady měl přestat psát

Reagovat
Mass

Reagovat
Bakary3

Tak to vám stačí málo, ok

Reagovat
letitfly

Je Souček žijící legenda Slavie?

Reagovat
Bakary3

Za mě zatím ne.

Takový řeči se mají začít vést po konci kariéry.

Reagovat
letitfly

Pro mě teda Souček je už teď žijící legenda Slavie, nejvýraznější osobnost a kapitán tý éry. To stejný platí pro LK37

Reagovat
Bakary3

Tak má k tomu rozhodně blíž, víc ve Slavii dokázal, je to odchovanec, už toho hodně nahrál i za repre, prosadil se v top lize.

Krejčí zatím nic moc z toho nemá, proto je takový označení za mě mimo.

Reagovat
BaggioRoberto

To vubec neni o odchovanci. Krejci prisel nekdy v 19, kde hral v dorostu a zakach je uplne fuk. Myslis, ze Repka, Nedved atd. byli odchovanci? Krejci nejvyraznejsi osobnost jedne ery. Vratil titul na Letnou jako kapitan po obdobi stradani, mel na tym ohromny vliv po psychicke strance, proste vratil do kabiny Sparty viteznou mentalitu. A na to fanousci Sparty nikdy nezapomenou. My to tak citime vsichni, vy o tom nemuzete nic vedet. Tak jako ja nevim, jestli je pro vas spasitel Soucek, Deli, Boril, Tecl nebo kdo z hracu, to fakt netusim. U trenera je to jasny. A vis vubec kolik sezon stravili ve Sparte nektere legendy nez odesly do zahranici? Ze to bylo podstatne mene nez u Krejciho a taky dali mene golu? A vzpomina se na ne dodnes!

Reagovat
BaggioRoberto

Mimochodem Bakary precti si od Puskase clanek o Rudlovi Kucerovi. Ten borec hral na prelomu 50/60 let, musel skoncit ve 22 letech a dodnes se na nej vzpomina. Pojem legenda neni o delce, ale o sile.

Reagovat
Bakary3

Ten článek jsem četl.

Nebudu ti to rozporovat, já s tím nesouhlasím, ale to je fuk

Reagovat
wyqinac

co to je jako za srovnani? Soucek byl ve Slavii 16 let a je to v podstate odchovanec, Krejci je odchovanec brna a je ve sparte 5 let

Reagovat
Nodi

Žijící legenda Sparty, když mu je 25, není odchovanec a hraje tam 5 let, to by Sparta měla dost chabé legendy.

Nic proti němu, ale spojení živoucí legenda a 25 letý hráč fakt moc nedává smysl.

Reagovat
ACSeRw!n

dalsi

Reagovat
Bakary3

Další rozumný ?

Reagovat
BaggioRoberto

Dava, protoze Krejci navzdy bude kapitan, ktery Sparte vratil titul po x letech experimentu, navic hned prisla i obhajoba. To same plati o Priskem. Legenda muze vykreslovat treba jen jediny cin, to neni o delce, ale o velikosti urciteho okamziku, obdobi, sile osobnosti. Taky si musis uvedomit, ze kdyz se vyhrava titul kazdy rok tak ty emoce nejsou takove, jako po dlouhem pustu. Krejci a Priske budou navzdy osvoboditele. Na to nemusis cekat dalsich deset let. Vis vubec kolik zapasu odehral za Spartu treba Petr Cech? A stejne je navzdy legenda. Lada Krejci tady je pet sezon, coz v dobe, kdy se ve Sparte tocili hraci jak na Orloji je fakt dost a dal pres 30 golu. Kolik znas takovych obrancu?

Reagovat
ACSeRw!n

hlavne 5 let ve Sparte je na dnesni dobu dlouha doba.. pryc jsou doby, kdy hral Novotny za Spartu 15 let

Reagovat
BaggioRoberto

Presne tak. A nejvic me bavi ty kecy o odchovancich. To by mel by t legenda Wiesner, protoze je odchovanec?

Reagovat
zeroberto

Tyvole, to mi chceš fakt tvrdit, že pro definici sparťanský legendy stačí takhle relativně málo?

Reagovat
BaggioRoberto

Musis brat kontext doby.

Reagovat
zeroberto

Takže to mám brát jako potvrzení, že je dnešní doba degenerativní. Super

Reagovat
doshcz

roztomile jak se tu zastavas silenyho Juraska ale jak je tu clanek o Hlozkovi tak si jeden z prvnich co tam bude psat hovna :D

Reagovat
KingMaster13

A jakýho teď máš na mysli? Co vím tak toho v Hoffenheimu tu nikdo nebrání

Reagovat
doshcz

nahore pise ze potencial jeste ukaze

Reagovat
KingMaster13

Je mladej, nikdy nevíš. Třeba mu to časem fakt může někde sednout. Až se bude trápit 3 roky v řadě a vrátí se do české ligy jak zpráskanej pes, tak pak bude prostor na vyúčtování

Reagovat
KingMaster13

Hložkovi nevěřím z jednoho důvodu a to je kvůli jeho pohybu, to asi myslel i Bakary. Jak jsem všude proti tomu aby Češi chodili do La ligy, tak jeho to může naopak zachránit, techniku jako jedinej Čech na ní má

Reagovat
dave30

Já nevím. Techniku má, když má na všechno čas. Jakmile má být konstruktivní pod tlakem, tak dělá chyby (někdy i fatální). Hra hlavou a jeho útočné zapojení je nadstandartní. Jeho defenzíva se mi zase až tolik nepozdává. Ale v každém případě mu přestup přeji. Ať se ukáže a zavře kritikům ústa. Nebo ne, ale to mu nepřeji.

Reagovat
Bakary3

Pravda jsou hovna?

A to jsem se ho teda zastal

Reagovat
BaggioRoberto

Sorry, ale jsi mimo. Krejci bude navzdy kapitan, ktery vratil Sparte titul a dovedl ji k obhajobe. Minimalne v te prvni sezone mel vliv na titul tak 80%, protoze, kdyz byl zraneny tak bylo 5 remiz, naic nekolikrat rozhodl golem v zaveru. Taky hrac, ktery vstrelil jako obrance pres 30 golu za Spartu za 5 let. Jasne ty to mozna porovnavas s Jirkou Novotnym, kterej ma tech titulu asi 12, ale ted je jina doba. Druha vec na Kaderabka se stoprocentne bude vzpominat s velkou nostalgii a az casem vubec docenime jeho karieru v Bundeslize. Zase zrejme vzpominas na eru Jarolima, Ujfalusiho, Drobneho, ale opet je jina doba a muze trvat strasne dlouho nez nekdo navaze na Kaderabka s Daridou. My Cesi jsme v tomhle specificti. Jak se tady nadavalo na Plasila a tomu se ve Francii zadny Cech nepriblizi treba 30 let. No a na zaver Krejci dnes ma vice uspechu, fanousku, ctitelek, detskych obdivovatelu, hejtru, uspechu, golu, cervenych, zapasu v top ceskem klubu a vubec pozornosti a vlivu nez bude mit Jurasek za celou karieru.

Reagovat
Aldist

Ruku do ohně bych za to nedal, ale neukončil náhodou Kadeřábek repre kariéru?

Reagovat
Moshe Dajan

Někteří budou Kadeřábka volat do repre i za dalších 10 let. Neuvěřitelná posedlost tímto hráčem, který se na repre sám od sebe vykašlal.

Reagovat
dave30

Vykašlal je silné slovo. Když jezdíš na srazy pravidelně několik let po sobě (Kadeřábek od mládežnických repre), tak v podstatě přicházíš o spoustu volna. Když tam jezdíš s jeho čísly z BL a začínáš leštit lavičku, tak přehodnotíš priority. Obzvlášť, když máš rodinu. Toto bych mu rozhodně nevyčítal...

Reagovat
BaggioRoberto

Vykaslal? Skoncil kvuli tomu jak s nim zachazel Silhavy s Pesirem. Ti dva uplne rozlozili nas narodak.

Reagovat
PL28

Možná, ale maximálně tak v nějakým průměrným BL týmu. Ty prognózy, teď Benfica a za tři čtyři roky něco výš, to vůbec ne.

Reagovat
Bakary3

Takže už to není Řecko a Kypr?

Reagovat
Nieuwendyk

Turecko nebo návrat do cirkusu, víc nic

Reagovat
Bakary3

No, takže pořád ne Turecko a Kypr, dobrý !

Reagovat
Front hell

Tak v cirkusu dělá principála krejčí momentálně

Reagovat
r.mrazik

pro tebe ve viteznym cirkusu a pan Krejci

Reagovat
Front hell

Cirkus jako cirkus. Možná kdyby byl o 20 let starší a nebyl to labilní zmrd.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Front hell

u 25 letého je takové chování k pláči no

Reagovat
r.mrazik

tak nakonec tady breci jen kluci na fóru

Reagovat
Front hell

Ti sparťanští, kteří brání žijící legendu

Reagovat
r.mrazik

Samozřejmě. Přinesl na Letnou titul

Dokonce snad dva

Reagovat
Drumassacre

Je vidět, že nerozumíš fotbalu, to jsi tady správně :)

Reagovat
PL28

Reagovat
Axelrose

A kde si myslíš, že skončí krejčí se svým vystupováním vůči rozhodčím a protihráčům a samozřejmě taky s kupou záludných faulů v repertoáru.

Za půl roku zjistí, co si koupili za idiota a pošlou ho na hostování někam do vydlakova.

Reagovat
r.mrazik

a tam se budete ucit pravopis

Reagovat
verv

Reagovat
Remt

No neviděl bych to jako úplně nereálnou variantu

Reagovat
verv

Já se směju tomu, jak se tady dokola omílá, že protože hraje tvrdě a diskutuje s rozhodčím, tak se nemůže venku prosadit. Jak kdyby takovejch hráčů v top 5 ligách (a ve Španělsku obzvlášť) neběhalo mraky.

Reagovat
Moshe Dajan

Tohle je přesné no. Stačí se podívat na "fotbalové gentlemany" z City a Tottenhamu, kteří včera skoro rozkopali spolu s lavičkami i sedícího spoluhráče a to ani nebyl hejt na rozhodčího, ale reakce na střídání, tudíž oprávněnost zuřivosti asi o pět levelů níž

Reagovat
Luka3enko

Jako já nejsem expert na španělskou ligu, ale letos jsem třeba 15 zápasů viděl a tam je teda mnohem benevolentnější metr (díval jsem se různě na Real, Barcu, AM, Gironu, Betis). To za co u nás by se řvalo, že je to oranžový zákrok tam nedal rozhodčí ani kartu apod. Ale jak píšu níže, Krejčího statistiky v Evropě ukazují, že nějaký nadnárodní standart zvládá poměrně dobře a tam červené nedostává.

Přišla mi ta kvalita sudích ve Španělsku slabší, ale možná je to tím, že jsem zvyklý na úzkostlivé posuzování situací z české ligy.

Reagovat
Moshe Dajan

Ve Španělsku třeba zase často nepískají takové to remplování útočníků od stoperů do zad a ledvin, to by mohlo Krejčímu vyhovovat. Takový Lewa na to hodně trpí.

Reagovat
Bakary3

No, 25Z, 10 ZK a 1 CK mi nepřijde jako "zvládá".

Reagovat
Pablos

na druhou stranu i s touhle blbou statistikou ten zájem je, takže ty časté názory co tu byly jak si zavírá cestu do zahraničí... jsou prostě liché.

Reagovat
veikko

Tak zase v Evropě chodila většina gólů přes něj. Pro technicky zdatné hráče není problém ho překonat, protože mu chybí nadstandardní taktické myšlení. Rozhodně to není špatný hráč, ale nemyslím si, že takový výkonnostní skok zvládne.

Reagovat
Luka3enko

To zjistíme jedině až tam přestoupí no

Reagovat
doshcz

Reagovat
Moshe Dajan

V Realu.

Reagovat
Luka3enko

Hele je to samozřejmě možné stát se to může, ale každý tvrdil, že v lepší soutěži nebo Evropě Krejčímu nebudou jeho chování a zákroky tolerovat, tak jako u nás v lize.

Krejčí má v evropských pohárech za svou karieru 25 zápasů 6 gólů 10 žlutých a 1 červenou (zdroj livesport). Upřímně si nepamatuju, že by dostal žlutou za kecy (ono když nadáváš v cizím jazyce, tak je to "těžší", než když to s tebe nějak podvědomě vyletí v češtině a to Krejčí anglicky umí obstojně, má proslovy v angličtině před týmem apod.). V lize je i častokrát pod mnohem větším drobnohledem než zbytek hráčů, co se týká některých zákroků.

Reagovat
PL28

Mě je úplně jedno kde skončí

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Nodi

Já jemu stejně jako každému českému hráči přeju aby se prosadil, ale dost se bojím že jeho hlavní klady nebudou v cizině fungovat. Tím myslím třeba to lídrovství, penalty, útočná hlava a takové to předržování balonu co má z CDM. Trochu se bojím že bude mít úplně jinou pozici a jazyk tak jestli to že bude malá ryba ve velkém rybníce ho nezabije.

Reagovat
SpecialOne

V Atléticu?

Reagovat
KingMaster13

U něj hrál faktor věk a datová analytika.

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
HonzaKoller

Reagovat
meno

Reagovat
Pablos

Promiň, ale to je přesně takovej ten hospodskej výkřik, nechápu, že ti to někdo opalečkuje

1) Nevim proč by se mělo hned kývat na nabídku, pokud není fakt přestřelená nebo pokud se toho hráče nezbavuješ a navíc je vícero zájemců... v ostatním případě se prostě vyjednává no, co je na tom za bláznovství... a je úplně jedno jakého klubu se to týká.

2) Vůbec nevíš v jaké podobě ta nabídka je... to, že někdo napíše 10M neznamená, že to je na ruku.

Klidně to může být 4M a 3M na splátky a 3M na bonusech... prostě nevíš.

Reagovat
fenixLFC

Nevim proč by se mělo hned kývat na nabídku, pokud není fakt přestřelená

Ved prave je

Reagovat
Pablos

Přestřelená asi sotva, když Sparta si představuje cca 12M

Reagovat
andrew96

Protože co je nebo není přestřelené, určuje Sparta.

Reagovat
Pablos

Světe div se, ale ano... když se to nerozchází třeba v 10M... z toho pohledu si ona určuje, jestli jí to stojí za jednání nebo né a je to právě zcela snad běžné.

Reagovat
andrew96

Nejsem si jistý, jestli se ostatní baví o pohledu Sparty.

Reagovat
kilobyte

Když píší, že na to má Sparta kývnout, tak se určitě baví o pohledu Sparty.

Reagovat
Pablos

Pokud někdo radí Spartě vzít okamžitě nabídku o které ví úplné nic a že je to úlet... tak z pohledu sebe prostě kecá do pohledu Sparty.... což mi právě příjde to hospodský kecání. Jinak za mě je 10M super, pokud tam budou bonusy max. třeba 1-2M... ale to nevíme hlavně ani.

Reagovat
andrew96

Do pohledu Sparty ano, ale ne z jejího pohledu. Ale na to jsem původně nereagoval.

Reagovat
Pablos

Ale ty si reagoval na přestřelení ...a to si prostě určuje Sparta... je tam vícero zájemců, když dám příklad: Sporting nabídne 8M, Betis 9M, Girona 10M ...tak 10M není přestřelení prostě. Jo bejt Sporting 2M, Betis 4M ...a najednou Girona 10M ...tak to je přestřelení. To že se někomu zdá (i mě), že je 10M pecka... neznamená přestřelení prostě, to je jádro pudla

Reagovat
Freedo

Pokud Al Hilal nabídne 120 mega za Salaha a Al Nassr 130, tak nabídka Al Nassr není přestřelená?

Reagovat
kilobyte

Tak tyhle kluby jsou tržně mimo. Ale na normálně fungujícím trhu by nebyla.

Reagovat
Pablos

Tvl za kolik chcete aby tady přestupovali kapitáni a reprezentanti v ideálním věku ? Jakože za 4M ? Tak pak asi si tu pište co chcete no a srovnávejte si to s čím chcete.

Reagovat
Truffaldino

A píše tu někdo o 4m? Jinak teda kapitán se skvělými čísly v oblasti gólů a asistencí.

Nicméně stejným způsobem ti mohu odpovědět, že jde o hráče s posledním rokem smlouvy, který má za sebou celou řadu zranění. A co se týče kapitánské pásky a vůdcovských schopností Ládi, které jsou nepopiratelné, je zde jednoduchá otázka, zdali jsou přenosilné. No a pokud neumí španělsky, tak nejsou.

Zase trochu rozumně, titulek mluví o 10m a je tedy rozumné očekávat, že zde lidé budou reagovat na deset mega přímo nebo v rámci snadno dosažitelných bonusů. Všichni víme, že to může být 4m+6m vázaných na LM a osobní čísla atd. a úplně stejně platí, že je rozdíl mezi zájmem ze strany konkrétních klubů a tím, zdali nějaká oficiální nabídka vlastně dorazí. Jenže o tomto ten článek není.

Reagovat
Pablos

Píše se tu o přestřelení a úletech apod. ...z toho odvozuji, že ti lidé asi si představují 4M tak ...když je 10M totální úlet. Rozumné očekávat, že jsou lidé blbci, kritizovat něco do čeho nevidím ani za mák ...jo to je pravda, tam souhlasím.

Reagovat
andrew96

Sparta si určuje pouze podmínky, za nichž je to výhodné pro ni samotnou. Což ovšem nemusí říkat nic o reálně hodnotě, tedy o tom, zda to je či není podstřelené. A nemusí to určovat ani nabízející. Klidně může být přestřelená už nabídka 8M (neříkám, že tomu tak nyní je) a ostatní zájemci se tím nechají zblbnout.

Reagovat
Pablos

Tak jinak... pokud je nabídka 8mega od Betisu (což se ví stejně jako teď jen z médií) a teď nabídka 10mega od Girony a Sparta by ráda reálně třeba těch 12... tak ta 12m bude ten přestřel, protože už to je věc u které se vyjednávat ani nemusí třeba (pokud to není úplně něják napíču rozložený)... ostatní se prostě vyjednává... proto se taky píše a né že se na to hned kýve.

Reagovat
andrew96

Může se vyjednávat i o přestřelených částkách. Pokud jsou kupující hloupější než nabízející.

Reagovat
Pablos

Ale jo klidně může, to zase nebudu trvdit, že né.

Reagovat
BaggioRoberto

* pokud jsou kupujici Chelsea nebo MU

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Luka3enko

Já si třeba osobně myslím, že je možná blbost uzavřít přestup před eurem. Některé kluby budou vyčkávat na výkony hráčů na eurech, případná zranění a můžou se dít zajímavé přesuny hráčů, kdy kluby budou muset narychlo vypláznout více peněz, protože budou pod tlakem. To nemyslím ofc tak, že bude Krejčí na Euru zářit, ale že spíš ho koupí klub, který bude potřebovat zaplnit vynucený odchod.

Reagovat
wyqinac

no a taky se muze na Euru Krejci na rok zranit a nebudou mit nic no

Reagovat
Luka3enko

Tak jasný, ale to se může zranit i při oslavách titulu. Já si nemyslím, že bude hrát na Euru nějakou velkou roli. To by bylo pouze v případě, že by repre hrála na 3 stopery, což mám nějaký vnitřní pocit že to tak nebude.

Reagovat
Talker

Na druhou stranu na euru, copě nebo olympiádě může vystřelit někdo jiný a můžou jít po něm a nemusí být takový zájem. Stejně tak se tam může zranit on a příští rok půjde zadamo.

Reagovat
Moshe Dajan

A nebo taky může zakopnout po cestě do koupelny a udělat si otevřenou zlomeninu bérce a už hrát fotbal jenom s hranatým míčem (aby mu neutekl).

Reagovat
Talker

Tvl alespon se koukni na co reaguju - na spekulaci počkat po euru.

Reagovat
Luka3enko

Ok jasný, tenhle argument beru, ale myslím že prostě bude po Euru víc transferů než před a bude se to víc hýbat. Dám příklad Leverkusen prodá stopera, koupí někoho, třeba z Wolfsburgu a Wolfsburg bude najednou shánět narychlo levonohého stopera se solidní rozehrávkou.

Reagovat
Pablos

To bych možná nečekal, když se tam nebude smět diskutovat s rozhodčíma

Reagovat
Luka3enko

Otázka jestli bude vůbec na Euru hrát...do zálohy nemůže vedle Součka a ve čtyřkové obraně není tak dobrej jako v trojkové.

Reagovat
bobis21

"Nevim proč by se mělo hned kývat na nabídku, pokud není fakt přestřelená"

No takže víš proč kývat na nabídku, která přestřelená je?

Reagovat
Pablos

Přestřelená asi sotva, když Sparta si představuje cca 12M To že si někdo z EF usoudí, že je něco přestřelenýho neznamená to samé pro ten klub a pořád je tam ještě bod 2.

Reagovat
bobis21

Ano, klub tak dlouho bude chtít 12, až ho nikdo nebude chtít ani za 5

Reagovat
Truffaldino

Reagovat
Pablos

Ano klub vyjednává, aby se tam na těch 12M třeba dostal ...třeba navýšením v bonusech ...nebo tím přiměje zvýšit nabídku v penězích ihned na ruku bez splátek ...a klidně se na těch 10M dostane, ale v lepší nabídce. Navíc má vícero zájemců. Tady jde o to, že ten jeho příspěvek byl, jak tvl okamžitě to ber Sparto a drž hubu... a to se mi nelíbí, ozval jsem se vždy i u Slavie budu se ozývat i tady. Je jen dobře, že tu nekýveme na všechno hned a snažíme se prodávat dráž. A zrovna Tebe mám za celkem inteligentního člověka, tak bych pochopil, že uvidíš rozdíl... něco plácnout vs nad něčím se zamyslet, že sis vybral zrovna to mé zamyšlení jako nutné pro openturu, mě docela překvapilo

Reagovat
Y.N.W.A

Krejčí není Kolář, tu hodnotu aspoň 12 má

Reagovat
kilobyte

Zas s tímhle uvažováním ho mohli prodat už za 8 mega.

Reagovat
mistr129

Když budu mít 20 let starou Fabii a budu si za ní představovat 1 milion, tak to znamená, že nabídka 500 tisíc není přestřelená?

Reagovat
Pablos

Když ti za ní někdo bude nabízet 10tis ...někdo 30tis ...a někdo vytáhne 500tis. Tak asi jo, že jo. Když ti budou nabídky se pohybovat okolo 450- 500tis ...tak asi né, že jo.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Puskas

Třeba chce 12, aby mohla ustoupit na těch 10.

Reagovat
Pablos

No to taky pak píšu bobisovi. Ale těch 10 bude jiných než 10 teď, třeba.

Reagovat
Nieuwendyk

je to dement

Reagovat
deiw

Já bych chápal kdyby ty peníze nabízel někdo z Turecka nebo případně Anglie. Ale když se k tomu vezme, jak se obecně naši hráči prosazují v zahraničí, tak mi vůbec nedává smysl, že se klub s fungováním jako Girona rozhodne zrovna z něj udělat svůj nejdražší přestup.

Reagovat
Well

Tak Girona je ve stejné skupině jako City, takže to smysl dává.

Reagovat
deiw

Je mi jasný, že ty peníze mají, ale stejně bych víc čekal, že to právě dají za někoho jiného, než 25 letého hráče z české ligy.

Reagovat
Luka3enko

Tak loni dali 8 milionu euro za stejně starého hráče z ukrajinské ligy (Dovbyk) a tuším že si taky spousta lidí klepala na čelo. Samozřejmě neříkám, že se Krejčí prosadí, ale ty kluby většinou ví co dělají.

Reagovat
Pepe1911

"ty kluby většinou ví co dělají" - Ve fotbale už jsem toho zažil tolik, že s tímhle tvrzením se absolutně nedá souhlasit.

Reagovat
Luka3enko

Taky pravda, ale když děláš největší přestup v historii, tak si to většinou pořádně rozmyslíš. Někde jsem četl, že si ta Girona zakládá na kvalitním scoutingu no, takže proto předpokládám, že ví co dělají.

Reagovat
deiw

Tak zase tehdy to byl přestup do průměrného týmu, teď budou hrát ligu mistrů. Ale jako s tím Dovbykem mě taky napadla paralela, bylo by super, pokud mají v Krejčím podobnej předpoklad. Jen prostě s tím, že se naši venku moc neprosazují, tak mě prostě překvapuje, že je o někoho někde takovej zájem, aby udělali svůj největší přestup. Kromě toho když v podstatě všichni vidí, že jeho největší přínos je ve vůdcovství, což se v zahraničí asi hned nestane.

Ale jak píšeš, Girona má kvalitní scouting, tak snad ví více

Reagovat
Kucka

Reagovat
r.mrazik

tesis se,ze ti to cinska letka bude palcovat?

to jsou vzdy hrozny kecy

Reagovat
Bakary3

Jo, to ho jako chachara asi hrozně zajímá

Reagovat
r.mrazik

zajima, protoze oni nezajimaji nikoho krome sami sebe

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
mistr129

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Uwe háže buly

Mě to teda v dnešní době nepřijde nic extra, když se koukneš Za kolik chodí hráči pravidelně z ukrajinské ligy nebo z jiných podobné kvalitních lig, tak je to ještě v pohodě cena. Ono to asi nebude tak že dají okamžitě 10 mega na stůl, dají třeba 6,5 teď 2 za rok nebo za dva a zbytek nějaký rozumný bonusy. Už i z Belgie se chodí pomalu za 40 mega, z Holandska ani nemluvím, tak u nás taky nebudou prodávat hráče pořád za 3-5 mega.

Reagovat
Kang & Kodos

Tohle léto je asi poslední možnost ho prodat za raketu. Je mu 25, loni v podstatě sám udělal titul, letos se blíží k druhýmu. Ideální čas. Jestli se prosadí, to si nejsem vůbec jistej.

Reagovat
r.mrazik

proc by ne? zalezi jak je nastaveny a rozhodne to neni clovek typu Fenin nebo Kadlec

Reagovat
Kang & Kodos

Tak Jurásek je taky nastavenej dobře, ale když na to nemáš, tak si prostě nekopneš. Za mě má rychlostní deficit a při rychlejším tempu by mohl dělat víc chyb. Samozřejmě to jeho plusy můžou vyvážit

Reagovat
Luka3enko

Jako sorry, ale jim tam doslova stabilně hraje v obraně Blind a to taky není žádný rychlík. Já bych neměl strach o rychlost, jako spíš o obratnost, kdy s ní měl v některých zápasech problém, ale jindy byl skvělý i proti hráčům s nízkým těžištěm.

Reagovat
KnoxXx

v pomalej La Lige to fakt nie je problem (keby isiel do PL/BL, tak by to mohol byt argument, takto vobec)

Reagovat
r.mrazik

srovnat se bude muset urcite, ale to kdokoli kdo jde ven

jen nevidim problem,aby hral v tymu z prostredka ligy ve spanelsku...hraji tam horsi hraci

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Infeld Prácheňský

10M je super nabídka. Některý spartani by řekli na 20M Eur že je to málo, ale za mě naprosto ok a měli by to vzít

Reagovat
ratusek

Za 10M uvázat mašli a prodat. Jsou schopni ho nahradit z vlastních zdrojů. Horší bude, jestli odejde i Vitík. To by byl asi už problém pro obranu do další sezony.

Reagovat
Puskas

Herně třeba jo, ale takovou osobnost v kabině neměli dlouho.

Reagovat
zorz767

To je fakt, ale Sparta se potřebuje posouvat a s Krejčím už se podle mě neposune. On je teď na svým topu. Měli by ho střelit.

Reagovat
Puskas

Určitě, i on potřebuje změnit lokál. Jen prostě hned tak nenajdou takového lídra.

Reagovat
Nieuwendyk

Hlavně jde o něj, nebudeme ho držet na sílu

Reagovat
r.mrazik

jeho goly nenahradis jen tak...

jeho prinos v kabinu uz vubec ne

Reagovat
Bex5

Tos rekl naprosto presne. Vynahradi to i jeho nedostatky a chyby.

V cizine bude mit vliv na kabinu asi minimalni, ale treba za par let.

Reagovat
r.mrazik

myslim,ze to jeho nastaveni mu dost pomuze

vzdycky je dobry mit v kadru takoveho hrace,ktery chce vyhravat a udela pro tym vse

Reagovat
Uwe háže buly

Tak já ho slyšel na nějakých předzápasových konferencích a on zase nemá problém s angličtinou, sice je to taková ta trochu česká, ale prostě se v pohodě domluví. Spíš to že bude v nové kabině zase začínat od nuly, ale za rok to může být jinak.

Reagovat
Bex5

Tak tak ... musis se v hlave zase vratit na nulu a od toho pracovat. Jako kazdej smrtelnik v novym jobu

Reagovat
Rudy

Pro Spartu hezke penize. Z pohledu Girony bych zase tak nejasal. Od obrany ocekavam primarne 0 vzadu. Kazdy jeho gol bude vykoupen namazani souperi, redkama, vsak ho znate. S nim v obrane ocekavam spise narust inkasovanych golu

Reagovat
Mass

Rád ho nemám, ale musím uznat, že je to zábavnej hráč, za každou redku a namazání soupeři většinou dá gól. Prostě když je na hřišti, tak padá víc gólů.

Reagovat
zorz767

Pokud je 1. nabídka 10, tak je jasné, že jsou připraveni dát víc. Doufám, že to klapne.

Reagovat
lampas

Kolik může mít Bartoněk podíl z dalšího prodeje?

Reagovat
Greny

Cca 15 procent a doufám že mu to vyplatí treba v ránách bičem

Reagovat
cr7sux

Reagovat
doshcz

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
pobody's nerfect

Poslední rok smlouvy. Pokud ho neprodaji a nepodepíše novou, tribuna?

Reagovat
zorz767

Prodají ho.

Reagovat
ACSMan

Tribunál

Reagovat
Rox

Nejlepší možná nabídka pro Krejčího i Spartu.

Reagovat
KingMaster13

Hrozně záleží jak by případná nabídka byla nastavená. Pokud je to ve většině pouze bonusovou formou tak je trochu nechat znejistit a nekývnout jim na to ale zároveň jim nastavit splnitelné a nepřestřelené podmínky.

Pokud je ta cena fakt čistě v penězích jen třeba s bonusem do milionu eur za zápasy, tak prodat ihned. Ti nejlepší hráči v České lize mají zhruba tu hodnotu lehce přes 10 mega a za méně je nemá smysl pouštět ale zrovna s Krejčím a jeho kvalitou mám problém. To je zrovna hráč co si myslím, že se venku neprosadí, jen pouze pokud bude mít štěstí na trenéra, tým a herní styl. Mě by seděl mnohem víc třeba do Itálie, Německo je na něj moc rychlé a na La ligu se obávám že je málo obratnej a netechnickej. V Itálii by si golového stopera vážili (je ale pravda že poslední dobou ta Serie A těm českým hráčům taky moc nesvědčí).

Sparta má ve svém týmu mnohem větší klenoty (Birmančevič, Haraslín, Kairinen, Vitík, Panák) a tudíž by je tahle ztráta ani bolet tolik nemusela herně, jediné co a to mají místní Sparťani pravdu je ta mentalita jeho ale oni už tam těch podobných bláznů mají víc, už to není tým leklých ryb jako kdysi. Pokud teda fakt ta nabídka 10 mega je reálná a není to nějaká sračka formou pouze bonusů tak vzít.

Reagovat
Pablos

konečně normální úvaha. To jestli se prosadí či né... jaký styl by mu seděl to vůbec tady nechci tipovat či s tebou souhlasit nebo rozporovat, ale to že se moc neprosadí si tam taky docela myslím, ale to i vzhledem k tomu, že ta bilance českých hráčů v zahraničí prostě dobrá není celkově no.

Reagovat
KingMaster13

Tak hlavně na Pyrenejském poloostrově je absolutně šílená, tam totiž chtějí hlavně techniku, dovednosti s míčem a to ti naši atleti moc neumí. Tam by kupodivu si myslím možná zapadl Hložek, to je zrovna typickej línej technik. Ten by se jim líbil.

Reagovat
Pablos

Tam ta technika byla vždycky a jakou Bejbl udělal kariéru. Ono na tom defenzivním postu pokud to nejsou kraje to může být i někdy na škodu, že ten hráč blbě ztrácí ...což ale zrovna Krejčí taky no

Reagovat
Uwe háže buly

Tak ale zase kdokoliv tam z našich šel, tak se asi prosadil ne? Většinou.

Reagovat
KingMaster13

Bejbl, Ujfaluši a pak se tam si tam 2 roky pinknul Plašil (to nechápu do teď ale tak Osasuna no )

Reagovat
Uwe háže buly

Ještě v poslední dobe třeba Jarošík. Jankto moc neodehrál jediný.

Reagovat
Mass

V Atleticu se naši atleti docela prosadili

Reagovat
KingMaster13

Protože ti jediní tam hrajou odlišně než ty hračičky kolem

Reagovat
lampas

Krejčí podle mě na západ herně nemá, ale oproti drtivé většině našich hráčů má nezpochybnitelné sebevědomí a navíc není intelektuálně úplně vylízaný, což by mu mohlo dost pomoc.

Reagovat
KingMaster13

Na tohle dojel hrozně Jurásek, ten to cizí prostředí fakt nezvládl a navíc si vybral ligu, kde technické nedostatky prostě vadí víc.

Reagovat
ACSeRw!n

tl;dr

Reagovat
r.mrazik

kdyz se prosadil soucek a coufal,tak neni duvod,aby se neprosadil krejci

Reagovat
KingMaster13

Souček byl úplně jinde než Krejčí a Coufal je jinej post tam to nemůžeme porovnávat. Coufal má tu výhodu že na tom kraji obrany když máš dobrou fyzičku a dobrý herní systém tak ti to i stačí.

Reagovat
r.mrazik

tyvoe, uplne jinde...slezte z toho kolotoce uz

Reagovat
Salfovic

To je pravda, ale zase pochybuji, že trenér Girony vyznává dřevorubeckej fotbal jako trenerosaurus Moyes.

Reagovat
r.mrazik

delat z krejciho kopyto je mistni sranda jako kdyz delali spartani kopyto ze soucka

Reagovat
Salfovic

Tak v mezinárodním měřítku platí oboje.

Reagovat
r.mrazik

tak mezinarodne ano, ale urcite oba maji na to,hrat v prumernych tymech v lepsich ligach

Reagovat
Front hell

Reagovat
Mass

Poprvý za dlouhou dobu tady od tebe vidim rozumnej názor. Ale rozdíl mezi Krejčím a Součkem je ten, že Suk nedělá takový kraviny směrem dozadu a nemá problémy s disciplínou.

Reagovat
r.mrazik

Debilní první větu přejdu.

Ano. Krejčího červené jsou na velkou pováženou a extra hodně mu to ubírá.

Na druhou stranu se profiluje jako větší srdcar a lepší kapitán, kdy dokáže spoluhráče strhnout. Souček jako kapitán narodaku je funny.

Reagovat
Mass

Větší srdcař , lepší kapitán, funny kapitán a kdo koho dokáže a nedokáže strhnout jsou tvoje subjektivní a nezměřitelný pocity. Ve Slavii Souček byl kapitán skvělej.

Reagovat
r.mrazik

Souček v repre strhne tak možná Silhavyho

Reagovat
Bakary3

Kriste... Jsou to úplně jiný hráči.

Souček po stránce disciplinovanosti, běžecký i fotbalový úplně jinde.

Krejčí zatím ukázal především to, že je nebezpečný ve vápně (bohužel v obou)

Souček obstál proti nejlepším v lize mistrů.

Souček opravdu není argumentem pro to, aby obstál i krejčí.

Reagovat
KingMaster13

Hlavně oni vypadají, že jsou typologicky stejný ale nejsou. Pro Krejčího je lepší ten stoper a naopak Souček pomáhá víc týmu odebírat balony a poziční hrou jim získávat výhodu. Souček je taky typologicky jinej v rámci nebezpečí pro soupeře, protože on se do pokutového území uvolňuje i při běžných akcích, Krejčí tam je hlavně na standartní situace.

Reagovat
r.mrazik

jestli je soucek fotbalove jinde,tak...no nic, pokracuj dal

Reagovat
Bakary3

Ano, je, úplně jinde.

On ukázal svoje fotbalovy kvality v záloze proti kvalitním soupeřům, kdy fakt měl dobrou rozehru i pod tlakem, neztrácel míče, stačil rychlostně.

Krejčí toho po herní stránce ukázal ve srovnání se Součkem před přestupem málo.

Krejčí fakt ukázal především sílu ve vápně, že by herně nějak výrazně vycnival jako tehdy Souček, který měl ke gólům i herní velkou nadstavbu, to takt ne.

Pokračovat nemám problém.

Reagovat
r.mrazik

soucek byl ve slavii bezec, od hry tam byli jini...a stejne to je ve west hamu

jenom v repre se z nej dela neco,co neni a pak to tak vypada

Reagovat
Bakary3

Jen bezec fakt nebyl, pusť si znovu klidně i zápasy v lize mistrů, měl tam velkou nadstavbu dopředu, byl hodně na míči, hodně náběhu.

Takovy herní vliv krejčí nikdy neměl, i proto skončil na stoperu.

Ano, v PL už to není neco, čím by vycnival, v naší lize to ale tak bylo.

A hru dělali jací jiní? V tom nejlepším laufu s ním hrál král, který tu hru fakt nedělal víc než Souček, bavit se dá o Stochovi, který měl ale spíš výrazný okamžiky než že by diktoval hru. Jinak si nemyslím, že by na hru měl někdo větší vliv než on.

Reagovat
r.mrazik

Se podívej na statistiky Husbauera a Stocha.

Reagovat
Bakary3

Sezóna 17/18:

Stoch 4+4, suk 3+2, husba 3+7 (zápasu mají prakticky taky stejně)

Sezón 18/19:

Stoch 12+11, suk 13+6, husba 9+11 (zápasu mají prakticky taky stejně)

To jsou dvě sezóny, kdy se tihle 3 potkali, čísla nemá významně horší na to, že zastával hromadu defenzivní práce.

Možná ses na ty statistiky měl podívat nejdříve ty

Reagovat
r.mrazik

Jinak si nemyslím, že by na hru měl někdo větší vliv než on.

A Stoch a Husbauer lepší čísla

Reagovat
Bakary3

Za ty dvě sezóny:

Stoch 31 bodů

Husba 30 bodů

Suk 24 bodů - akorát z pozice DM, no

A vliv na hru se tedy podle tebe meri jen čísly?

Argumentujes opravdu hloupe a směješ se tomu, jak hloupy to je?

Protože víc na tu tvoji blbost asi nevím, co rict

Reagovat
r.mrazik

Tak neříkej nic.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Mass

Souček v sezoně 18/19 6 asistencí, to je například stejně jako Kairinen v týhle sezoně.

Reagovat
r.mrazik

No. A asi bych neřekl, že je Kaan důležitější než Birma a Haraslin.

Reagovat
KingMaster13

Hlavně ty jízdy za titulem. Však Souček ten tým táhl z pozice DM šíleně celej ten tým. Krejčí má hlavně mentální význam, dává důležité goly po standartkách, kopne penaltu když je potřeba ale rozhodně nebyl Krejčí tak klíčovej hráč pro Spartu jako Souček tehdy pro nás. Ten fakt vyčníval v té lize jako předtím 10 let nikdo.

Reagovat
r.mrazik

Tak Krejčí táhne tým z pozice levého stopera..klíčový samozřejmě je.

Reagovat
Mass

Asi tak, tehdejší rozestavení Slavie by se dalo přirovnat ke kolečku a Souček by byl pivot uprostřed. Když už chce mrazik srovnávat s nynější Spartou, tak by byl Souček stejně nebezpečněj při standartkách a penaltách jako Krejčí, rozehrávku jako Kairinen, navíc bez disciplinárních prohřešků a s minimem faulů jako top vynikající obránce.

Jako beru, že za Krejčího někdo dá 10 M €, je to hodně kvalitní fotbalista a v naší lize šéfuje, ale je tam důvod, proč Součka koupili za 2x tolik, rozdíl tam prostě je a Krejčí Součkových kvalit nedosahuje.

Reagovat
KingMaster13

Pod toto se podepíšu

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Rudy

Tak Serie A? Na takoveho kiksare tam vsichni urcite cekaji. Ten hrac nema nic, co bych pozadoval od stopera Interu. 21 lety Bisseck prisel do Interu za 7m!!

Reagovat
KingMaster13

Kdo tady mluví o Interu, či o někom ze špičky? Spíš dejme tomu Lecce

Reagovat
utatis

Na leštění lavky se dá sehnat i levnější hráč, nechat se vyloučit nebo namazat soupeři by mohl zvládnout i někdo z rezervy

Reagovat
ratusek

Reagovat
Freedo

Reagovat
Mass

Až se Krejčí naučí španělsky, tak se dá vylít i z lavičky

Reagovat
Lemond Laws

Aktuálně top klub ze Španělska, součást holdingu kam patří třeba CITY a dalších x týmu a stovky lidí.

Ale experti z ČR hlásí, že to je dřevák a je to přepálená cena

Neřikám, že to bude nejlepší stoper LaLigy, je možné, že se neprosadí, ale tyhle úvahy, že není několik měsícu skatuovanej a nevědí, co kupujou

Reagovat
doshcz

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
KnoxXx

a este to tvrdia Slavisti, ktori asi zabudli na svojho totalneho drevaka, ktoreho predali za neuveritelnu sumu do WHU (oproti nemu je Krejci technik akeho svet nevidel)

Reagovat
Lemond Laws

S tím jdi taky do prdele ty hlavo

Reagovat
Pablos

Reagovat
mayday

Reagovat
Grupma

Hektor7 nebo jak si tu říkal se naučil slovensky a myslí si, že si toho nevšimneme.

Reagovat
wyqinac

Reagovat
Bakary3

ten dřevák - myslíš Coufala, nebo Součka? se prosadil v základu týmu první poloviny PL.

V podstatě tímhle argumentujes proti sobě, chápeš to?

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
andrew96

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Az bude mit Krejci pres 200 startu v nejlepsi lize sveta, tak se ozvi a muzem debatovat.

Reagovat
doshcz

ma nakych 130

Reagovat
Salfovic

Počítal to i s Coufalem.

Reagovat
doshcz

ja myslel Ladika v nasi nejlepsi lize

Reagovat
Grupma

Reagovat
Mass

Vydra má 106.

Reagovat
Salfovic

Jako třeba Benfica skautovala Juráska.

Reagovat
Grupma

No zrovna tenhle provar by zasloužil pořádnou analýzu. To by mě fakt zajímalo, jak to soudruzi z Portugalska naplánovali.

Reagovat
Igli

Reagovat
anarchochuligan

Jak tohle může někdo koupit za 10M, když si z něj dělaj kužel i sešívky?

Reagovat
Nieuwendyk

S tím kuželem to samozřejmě není pravda, ale mohla by bejt, že jo

Reagovat
Salfovic

To snad nabídli při postupových oslavách

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Greny

OT : na Slovensku atentát na Fica, a ta tiskovka vládních stran tomu klid nepřidá ... Brutal masakr

Reagovat
QooBo

Co ine sa dalo cakat od takych chudakov ako su Blaha alebo Danko. Necudoval by som sa keby si Fico atentat sam na seba zorganizoval, uz dlho tym plasil ludi a taketo zranenie mu zase prida body na imidzi u dochodcov a mentalne slabsich. Zaroven mozu hadzat vinu na opoziciu a liberalov a postupne nastolit krutu totalitu.

Reagovat
Ladas321

Kdybych já byl Slovák, tak už bych měl dávno sbaleno, podanou výpověď v práci a stěhoval bych se v rámci EU za lepším.

Reagovat
Rudnevs

Uprimne, toto využijú v svoj prospech. Povedia, že za to môžu mimovládky, Šimečka ml., Šimečka st., opozícia, Denník N, Markíza, Európska únia a jednoducho všetci, koho nemajú radi, že hecujú atmosféru proti nemu. Z Fica urobia chudáčika a z opozície hecírov.

Reagovat
Greny

Však to v podstatě řekli na té tiskovce

Reagovat
JackBlack

Ta tiskovka to byla dobrá saskarna

Reagovat
r.mrazik

tak kdyz tam vladnou totalni kokoti, tak co cekat na tiskovce? neprekvapili...

Reagovat
Salfovic

Teď jsem četl celkem trefnou poznámku.

Demokratické strany tento čin odsuzují a pro ostatní slouží jen k dalšímu šíření nenávisti a rozeštvávání společnosti.

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Neon

Reagovat
Mass

Vždyť to je podstata demokracie, že se v takových situacích často haje na city. Vždycky musíš počítat s tím, že polovina lidstva spíš zapojuje pravou půlku mozku.

Reagovat
Rudnevs

Teraz som videl tlačovku Danka. Toto je šialené. Politik, ktorý sa vyhráža vlastnému národu. Dalo by sa to aj tak povedať.

Bohužiaľ na tomto hajzli strašne získajú. Nečudoval by som sa, kebyže si to sami zinscenovali.

Reagovat
delfin

To zaleží, kdo je jeho národ.

Reagovat
j_mrazik

Chtějí ho jako stopera nebo jako DM? Jinak na srovnání Krejčí vs Souček bych si ještě počkal. Oba jsou trochu jiní. Souček se podceňoval s ohledem na rychlost, ale jde mu to. Krejčí se zatím prosadil “jenom” ve Spartě, tak uvidíme, jak mu to půjde v zahraničí.

A k tomu, že jsou oba dva hráči kopyta… pro spoustu místních je kopyto i Busquets.

Reagovat
ACSeRw!n

chteji ho na levyho stopera, taky hrajou na tri jako Sparta

Reagovat
j_mrazik

Tak tam by mu to mohlo jít. Pro repre je potřebnej. Klidně ať to dotáhne ještě výš. Delší čas tu nebyl nikdo, kdy by se dostal do nějakýho velkoklubu. Buď brutálně narostla konkurence, což asi jo, nebo je prostě pro ty kluky maximum Sparta, Slavia a pak max nějaký spodky lig.

Reagovat
Salfovic

Tak tím nebyl ani pro fanoušky Realu. Divný přirovnání.

Reagovat
nakolehad

Ať se vede. Vždycky jsem měl jeho zarputilý styl rád a ač Banikovec, dokážu ho ocenit. Za mě má ještě trochu horkou hlavu, ale na tom se dá pracovat. Fotbalový potenciál v něm rozhodně je. Ke všemu každý hráč, který se prosadí venku je hlavně přínos pro repre, tak proč mu nepřát úspěch. Skok mezi naší a La ligou bude ovšem obrovský. Těším se na to.

Reagovat
Didier Drogba

Prodat za symbolickou korunu, zbytek neofiko v bitcoinech, at z toho ta plesniva kurva Bartonek nic nema

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele